36. Bölüm: Şermin'in Konağı
Bölüm 1
/36. Bölüm: Şermin'in Konağı
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2019
Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar'ın Züleyha'yı kendi hayatına karşılık Demir'le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz'ı yıkmıştır. Ama Müjgan'a bir şey belli etmemek için kendini zorlar. Şermin Züleyha'yı kürtaja götürmüştür. Şermin, Züleyha'ya verdiği desteğin bedelini bu kez ağır ödeyecektir. Demir'in gözü dönmüştür, Şermin'in konağını ateşe verir!
37. Bölüm: Hangi Aşk Daha Büyük?
Bölüm 2
/37. Bölüm: Hangi Aşk Daha Büyük?
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019
Öğrendiklerinden sonra Hünkar'ı öldürmek için harekete geçen Yılmaz, araya giren Fekeli'yi yanlışlıkla vurur. Müjgan ameliyathanede Fekeli'yi hayata döndürmeye çalışırken, kader Yılmaz ve Demir'i de bir kez daha karşı karşıya getirir. Hatip ise Şermin ile yakınlaşmak için her fırsatı değerlendirmektedir. İkisi arasındaki samimiyet gitgide artarken, kendisine atılan iftiranın hesabını sormak için Cengaver de oraya gider ve silahlar çekilir! Öte yandan Züleyha, nihayet Yılmaz'ın karşısında, onunla birlikte yeni bir hayat kurmaya hazırdır. Ama Yılmaz Adnan'ın biyolojik babası olduğunu bilmemektedir, üstelik Züleyha Demir'den hamiledir.
38. Bölüm: Çölleri Aşmak
Bölüm 3
/38. Bölüm: Çölleri Aşmak
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2019
İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk buluşmaları korkulu bir an ile sona erer. Cezaevinden firar eden Demir, aşıkları bulur ve Züleyha'yı alıp adeta çölleri aşarak, yurtdışına kaçmaya kalkar. Züleyha, evli bir kadın olmak ile aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalır. Üstelik, kendisine ne yaparsa yapsın, Yılmaz'ın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlanan Demir'in çocuğunu da karnında taşımaktadır.
39. Bölüm: Yeni Bir Züleyha!
Bölüm 4
/39. Bölüm: Yeni Bir Züleyha!
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Minnet duygusu ile dolup taşan ve Demir ceza evindeyken bir yere gitmeyeceğine söz veren Züleyha, konağın hanımı olmaya kararlıdır. Fekeli, Behzat Hekimoğlu'nun kendini vurduğu haberini vermek zorunda kalır. Müjgan ve Yılmaz apar topar İstanbul'a giderler ve dönüşlerinde Behice'yi de yanlarında getirirler. Bir yandan Demir'e sadık olduğunu gösterse de Züleyha, Yılmaz'ın ona olan aşkının hala bitmemesine kayıtsız kalamamaktadır. Artık Yılmaz ve Müjgan'ın arasında neler olacağına karar verecek kişi de Züleyha'dır!
40. Bölüm: Yılmaz ve Adnan
Bölüm 5
/40. Bölüm: Yılmaz ve Adnan
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Züleyha ve Adnan, Yılmaz sayesinde ölümün eşiğinden dönerken, bağ evinde ve çiftlikte ise yer yerinden oynamıştır. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ı bulmak için seferberlik ilan etmişken, Hatip Ağa ise, Demir ve Hünkar'ın arasını bozmak ve Yamanlar'ı yeni bir krize sürüklemek için ceza evine Demir'i ziyarete gider. Yamanlar bir yandan Züleyha'yı bulmanın telaşındayken, bir yandan da Demir'in ceza evinde olmasından fırsat bilenlere karşı itibarlarını korumak zorundadır. Hünkar, şirket ve Züleyha arasında koştururken, sağ kolu Saniye'ye daha büyük görevler verir.
41. Bölüm: İki Dudak Arası
Bölüm 6
/41. Bölüm: İki Dudak Arası
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2019
Demir'in hayatının, Şermin'in iki dudağı arasında olduğu sabah, Konak'ta da gerilim hakimdir! Züleyha'nın masumiyetinin tek şahidi Haminne'dir ve o da hiçbir şey hatırlamamaktadır. Züleyha bir yandan masumiyetini ispat etmeye çalışmakta bir yandan da her an kaçabileceğine dair Hünkar'a gözdağı vermektedir. Abisinin hukuksal işlerini takip gitmek için İstanbul'a giden Behice'yi Fekeli yalnız göndermez. Behice, öğrendikleri karşısında hayatının bir kez daha yıkılır. Tek dayanağı yanındaki Fekeli olacaktır. Çukurova'da adeta yer yerinden oynarken, Saniye de evdeki fırtınadan nasibini alır ve merdivenlerden yuvarlanır. Bu olayda da çiftlikteki tüm oklar Züleyha'ya yönelecektir.
42. Bölüm: Kaçış Planı
Bölüm 7
/42. Bölüm: Kaçış Planı
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Demir, annesinin tüm iddialarına artık kulağını kapatır. Züleyha ona verdiği sözü tutmuştur ve söylenen tüm yalanlara dair de masumiyeti ortaya çıkmıştır. Artık, birbirlerini sürekli gören Yılmaz ve Züleyha, her şeyi göze almaya hazırdır. Yılmaz'ın tek istediği kendilerinden çalınan hayatlarını geri almaktır. Nihayet Züleyha'yı da ikna eder ve plan yapmaya başlarlar. Hem kaçış planı hem de gerekli evraklar hazır olunca da Fekeli'nin rızasını almaya gider. Kararından çok emindir, Fekeli'ye 'Müjgan'ın vicdan azabına razıyım' diyecek kadar...
43. Bölüm: Müjgan Hamile!
Bölüm 8
/43. Bölüm: Müjgan Hamile!
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2019
Züleyha ve Yılmaz kaderlerini geri almak için son adımı atacakken, Müjgan'ın hamilelik haberi durumu değiştirir ve Yılmaz çocuğunu babasız büyütme riskini göze alamayarak gitmekten vazgeçer. Yılmaz'ın kendisinden vazgeçtiğini düşünen Züleyha da Demir'in biricik karısı ve çiftliğin tek hanımı olmaya çalışarak kendini avutmayı dener.
44. Bölüm: Günah Çıkarma
Bölüm 9
/44. Bölüm: Günah Çıkarma
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2019
Toplu sünnet düğünündeki zehirlenme, Çukurova'daki tüm dengeyi değiştiren olayların fitilini ateşler. Demir bir yandan suçluları bulmaya çalışırken, bir yandan da kaybettiği itibarını geri kazanmak zorundadır. Artık Demir'in biricik karısı olmaya niyetli Züleyha, Yamanların itibarını kazanması için de elinden geleni yapar ve Demir ile el ele bu krizi atlatmak için çalışır. Yılmaz, baba olmadan önce hayatında temiz bir sayfa açmak için sakladığı her şeyi Müjgan'a anlatmaya karar verir. Ancak öğrendikleri Müjgan'a çok ağır gelecektir.
45. Bölüm: Vazgeçemem Senden
Bölüm 10
/45. Bölüm: Vazgeçemem Senden
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2019
Demir annesinin, Yılmaz ise Müjgan ve Fekeli'nin zoruyla yan yana gelir. Ama buluşmanın "barışma" kısmı, ilk dakikadan itibaren alevli tartışmalarla başlar. Yılmaz'dan ümidini tamamen kesen Züleyha, Demir ile hayatına alışmaya çalışmaktadır. Ancak doktor kontrolüne gittiğinde Müjgan ve Yılmaz ile karşılaşmak yine tüm duygularını alt üst eder. Yılmaz'ın Züleyha'yı hala sevip sevmediği sorusu aklını kemirirken, halasının tavsiyesini dinlemeye karar veren Müjgan ise, evliliğine daha da sıkı sarılır. Ne Adana'dan ne de Yılmaz'dan vazgeçmeye niyeti vardır.
46. Bölüm: Züleyha ve Müjgan Komşu Oluyor!
Bölüm 11
/46. Bölüm: Züleyha ve Müjgan Komşu Oluyor!
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2019
Yılmaz ve Müjgan, Fekeli konağını terk eder. Yılmaz'ın zamanında Şermin'den satın aldığı, Demir ve Züleyha'nın adeta burnunun dibinde olan küçük konakta yaşayacaklardır. Yılmaz ve Müjgan taşınınca Behice, Fekeli konağında iktidarını ilan edecektir!
47. Bölüm: Sobe!
Bölüm 12
/47. Bölüm: Sobe!
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Şermin'in Hünkar'dan intikam hareketi, "Devlerin Aşkı"nı tüm Çukurova'ya duyurur. Hünkar'ın itibarını yok etmek için yapılan plan, Fekeli'yi daha da alevlendirir. Fekeli önce, mahremini ortaya dökenleri bulmak için eline silahını alsa da sonra iki ailenin ve tüm hastane personelinin önünde Hünkar'a 40 yıl gecikmiş malum sorusunu sorar.
48. Bölüm: Fekeli'nin Teklifi
Bölüm 13
/48. Bölüm: Fekeli'nin Teklifi
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2019
Çukurova ahalisi 'devlerin aşkı' haberini konuşmayı bitirmeden, "Fekeli'nin evlenme teklifi" dedikoduları bambaşka bir yöne çevirecektir. Fekeli'nin ihtiyaç duyduğu teselliyi kollarında bulacağını hayal eden Behice, evlilik teklifi haberiyle yıkılır. Bu teklif Demir'i de çıldırtmıştır. Annesini de onunla ilgili hiçbir şeyi de görecek gözü yoktur. Bu öfkeden Gaffur ve Saniye de nasibini alacaktır. Karı koca zor bir seçim yapmak zorundadır.
49. Bölüm: İki Farklı Hünkar
Bölüm 14
/49. Bölüm: İki Farklı Hünkar
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2019
40 yıl boyunca aşkını kalbinde saklayan Fekeli, bu aşkı tam Hünkar dahil herkese haykırmışken, 40 yıl öncesinin Hünkar'ı ile evleneceğini düşünmektedir. Nikah masasına gitmek üzereler iken Hünkar'ın mutlu mesut olmasını hazmedemeyen Züleyha, Fekeli'ye kaderini değiştiren şimdiki zamanın Hünkar'ını anlatır. Fekeli duyduklarının şokunu yaşarken, Hünkar da yaptıklarını ilk kez bu kadar net olarak Züleyha'nın ağzından duymanın şokundadır.
50. Bölüm: Yılmaz'ın Oğluymuş!
Bölüm 15
/50. Bölüm: Yılmaz'ın Oğluymuş!
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Sabahattin ve Züleyha dertleşirken daha önceden odaya malzeme almaya girmiş Müjgan her şeyi duymuştur. Adnan'ın Yılmaz'ın oğlu olduğunu öğrenmesi, artık Züleyha'ya karşı önlenemez bir öfke yansıtmasına neden olacaktır.
51. Bölüm: Çifte Doğum
Bölüm 16
/51. Bölüm: Çifte Doğum
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020
Züleyha, Müjgan'ın anlam veremediği davranışları için konuşmak amacıyla Yılmaz ile buluştuğu sırada sancısı tutunca, ikisi beraber hastaneye giderler. Aynı sırada Müjgan ise erken doğum yapmak için tek başına hastanededir. İki kadın yan yana doğuma alınır! İki aile de doğumhane kapısının önünde heyecan ve endişe dolu bir bekleyişe başlar. İki aile aralarındaki tüm savaşa rağmen, şimdi aynı şey için dua ederek o kapıda hayatlarının en uzun bekleyişini yaşayacaktır.
52. Bölüm: Hoşgeldin Leyla Bebek!
Bölüm 17
/52. Bölüm: Hoşgeldin Leyla Bebek!
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2020
Leyla Bebek'e hoşgeldin diyenlerle adeta dolup taşan konak, aynı anda yangın ve Adnan sesleriyle dolar.Bahçenin arka tarafında ahırlarda yangın olduğu haberi ile Adnan'ın ortada olmadığı ve ahırlara girdiği haberi aynı anda duyulur. Yamanlar, alevlerle boğuşurken, Müjgan da oğlunun yaşam savaşında yanından bir an bile ayrılmadan hastanede beklemektedir.
53. Bölüm: Demir Uçurumun Kıyısında
Bölüm 18
/53. Bölüm: Demir Uçurumun Kıyısında
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2020
Tam ihale darbesini atlattım derken, İstanbul'daki tüm mülklerini de Fekeli ve Yılmaz'a kaptırdığını öğrenen Demir, aklını kaybetmek üzeredir! Züleyha'nın çocuklarını ayıracağı korkusu ile Hünkar'ın ileride ne olur ne olmaz diye mülkleri Leyla'nın üzerine yapmak istemesi de kafasını iyice karıştırmıştır. Tüm bu karmaşa içinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Demir, otomobilini uçurumun kıyısında durdurabilir! Ön tekerlekleri uçurumda, arka tekerlekleri toprakta kalan otomobil tam anlamıyla bir sırat köprüsüne döner!
54. Bölüm: Yamanların Büyük Sırrı
Bölüm 19
/54. Bölüm: Yamanların Büyük Sırrı
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2020
Hünkar'ın sırrı ortaya çıkmasın diye yardım istemeye geldiği Fekeli, gözyaşları ile dinlediği gerçeklerin hemen ardından yere yığılır! Yılmaz, babasının yere yığılmadan önce Hünkar ile buluştuğunu öğrenince bir kez daha konağın kapısına dayanır. Yılmaz ile arası iyice açılan Müjgan yine de şüphelerine son veremez. Adeta dedektif gibi Züleyha ve Yılmaz'ı takibe alan Müjgan, en sonunda Demir'in ona inanmasını sağlayacak bir delil bulur.
55. Bölüm: Müjgan'ın Şüphesi
Bölüm 20
/55. Bölüm: Müjgan'ın Şüphesi
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2020
Müjgan, otomobilin içinde Züleyha'nın sabah boynunda gördüğü fuları bulunca, konakta yine iki aile karşı karşıya gelir. Müjgan ne olursa olsun, Züleyha ve Yılmaz'ın görüştükleri fikrinden vazgeçmeyecektir.
56. Bölüm: İhanetin Görüntüleri
Bölüm 21
/56. Bölüm: İhanetin Görüntüleri
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2020
Yılmaz'ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşur ve gördüklerini video kaydına alır. Ercüment'in ölümünün araştırılması ile tetiklenen olaylar, ezeli düşmanları mecburen yine buluşturur. Ancak başta Hünkar ve Fekeli'nin zorladığı mecburi ateşkes, hiç beklemedikleri bir yerden bozulmaya hazırdır. Müjgan elinde ihanetin görüntüleri ile dururken, Züleyha'ya gidip artık ikisinin arasındaki savaşın başladığını ilan edecektir.
57. Bölüm: Çukurova'da Barış Havası
Bölüm 22
/57. Bölüm: Çukurova'da Barış Havası
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2020
Ercüment'in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ve Yılmaz, barış yoluna giderler. Hatta Demir ve Yılmaz kendilerini ortak olarak bulur. Ancak bu barış havası Müjgan'ı yeni bir sinir krizinin içine sürükler.
58. Bölüm: Pimi Çekilmiş Bomba
Bölüm 23
/58. Bölüm: Pimi Çekilmiş Bomba
Yayın Tarihi: 05 Mart 2020
Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına atar. Demir görüntüleri izleyince deliye döner ve silahına sarılarak Züleyha'yı alır götürür. Demir'in Züleyha'yı alıp gitmesi Yılmaz'ı da çileden çıkarır. Müjgan, yaptıklarının sonuçları karşısında Yılmaz'ı tamamen kaybedebileceğini anlar.
59. Bölüm: Züleyha Kendini Ateşe Veriyor
Bölüm 24
/59. Bölüm: Züleyha Kendini Ateşe Veriyor
Yayın Tarihi: 12 Mart 2020
Züleyha perişan halde eve ulaşır. Ancak Demir'in öfkesi dinecek gibi değildir. Züleyha'yı elleriyle öldürememiştir ama yaşatmaya da niyeti yoktur. Tüm bu yaşananlar Züleyha'ya en sonunda çaresizce ölümü seçtirecektir. Züleyha eline silah alıp, hayatını elinden alanların karşısına geçecek, kendi hayatında da vazgeçip, Adana'nın ortasında üzerine benzin dökecektir! Tam da barış sağlandı derken, Demir Züleyha'dan, Yılmaz Müjgan'dan vazgeçmiştir!
60. Bölüm: Züleyha Ceza Evinde
Bölüm 25
/60. Bölüm: Züleyha Ceza Evinde
Yayın Tarihi: 19 Mart 2020
Yaşadıklarına, kendisine yapılanlara ve en çok da evlatlarından ayrılmaya daha fazla dayanamayan Züleyha, Fekeli'nin silahını kapar ve soluğu konakta alır! Demir, Züleyha'nın silahından çıkan kurşunlarla yere yığılır! Demir ameliyathaneye giderken, Züleyha da ellerinden kelepçe ile jandarmaların arasında ceza evine gönderilir. Yılmaz, Züleyha'yı kurtarmak için çabalarken, Müjgan da evliliğini kurtarmak için çaba gösterecektir. Ancak yapacağı şey, kendisi dahil pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.
61. Bölüm: Demir ve Züleyha Karşı Karşıya
Bölüm 26
/61. Bölüm: Demir ve Züleyha Karşı Karşıya
Yayın Tarihi: 26 Mart 2020
Demir, hakime Züleyha'ya ne kadar büyük bir aşk beslediğini anlatacaktır. Ancak anlattıkça salondaki havaya da onun duygularına da yaşanan onca yılın tüm olaylarının ağırlığı dolacaktır. Mahkeme salonu, dava konusunu iyice içinden çıkılmaz bir hale getirecek bir olaya daha şahitlik edecektir! Yılmaz, Züleyha'yı kurtarmak için adeta mahkeme ile cezaevi arasında mekik dokumaya başlayacaktır. O mahkeme salonunda yine hepsinin hayatını alt üst edecek gelişmeler yaşanırken, Müjgan da yine herkesi alt üst edecek bir şey yapacaktır. Yılmaz, henüz bilmese de Müjgan ona ve oğluna bir mektup bırakarak yaşamına son vermeye kararlıdır.
62. Bölüm: Züleyha Zehirleniyor
Bölüm 27
/62. Bölüm: Züleyha Zehirleniyor
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2020
Yılmaz'ın ceza evine yolladığı yardımlar ve para ile, Züleyha koğuşta ağa ilan edilir. Züleyha çocuklarının hasretiyle gözyaşları içinde yaşarken, bir yandan da herkese yardım etmeye çalışmaktadır. Kimse ne olduğunu anlamadan Züleyha fenalaşır ve ağır zehirlenme vakası olarak hastaneye kaldırılır. Gözler ise hemen Demir'e çevrilir. Züleyha'nın zehirlenmesinde tek şüpheli o'dur. Ancak, Züleyha için tehlike hastahanede de devam edecektir.