Black Sails

2. Sezon

IX
Bölüm 1
/IX
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2015
Flint ve Silver, işledikleri suçların cezasıyla karşı karşıyadırlar. Vane kaleyi ele geçirmenin tadını çıkarır. Eleanor'un Nassau üzerindeki egemenliği tehdit altındadır.
X
Bölüm 2
/X
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2015
Flint, Dufresne'e tavsiyede bulunarak planını uygulamaya koyulur. Silver, dedikodular yayarak tayfayla arasını yapmaya çalışır. Meeks ise Eleanor'dan bir iyilik ister.
XI
Bölüm 3
/XI
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2015
Nassau'ya dönen Flint'i bir sorun beklemektedir. İtibarını kurtarmaya çalışan Rackham ise Anne için endişelenmektedir. Vane, bir sürprizle karşılaşır.
XII
Bölüm 4
/XII
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2015
Vane, Low'un "özel yükünden" haberdar olur, ayrıca Flint'ten de bir uyarı alacaktır. Bu sırada Eleanor, kale ile ilgili bir karar vermekte zorlanır.
XIII
Bölüm 5
/XIII
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2015
Miranda, adaya barış getirmek için uğraşır. Flint'in kaleye saldırısı sürerken, Vane'in ipleri eline almak dışında yapabileceği bir şey yoktur.
XIV
Bölüm 6
/XIV
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2015
Eleanor, barışı sağlamak için çabalar ama Vane ona bir ültimatom verir. Billy, yaklaşan bir tehlikeden bahseder. Bonny ise kontrolünü kaybedip beklenmeyen bir şey yapar.
XV
Bölüm 7
/XV
Yayın Tarihi: 07 Mart 2015
Billy, değiştiğini herkese gösterir. Ana karadan gelen kötü haberler Flint ve Silver'ın arasını açar. Eleanor ve Vane, Abigail yüzünden karşı karşıya gelir.
XVI
Bölüm 8
/XVI
Yayın Tarihi: 14 Mart 2015
Flint ve Miranda, Lord Ashe ile müzakere için hazırlık yaparlar. Silver da aydınlatıcı bir konuşma yapar. Vane ise sınırı aşarak Eleanor'u onunla konuşmaya zorlar.
XVII
Bölüm 9
/XVII
Yayın Tarihi: 21 Mart 2015
Eleanor, acımasız yüzünü gösterir. Flint ve Miranda geçmişleriyle yüzleşirler. Denize açılırlarken Anne, Jack'e niyetini açıkça belli eder.