Downton Abbey

5. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2014
Planlanan bir savaş anıtı, Carson'ı Robert ve Bayan Hughes ile karşı karşıya getirir. Branson'ın arkadaşlığı Robert'ı endişelendirir. Mary tekrar âşık olmaya hazırdır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2014
Thomas'ın açıkladığı bir sır, Baxter ile Molesley'nin arkadaşlığını zedeler. Rose eve bir radyo alması için Robert'ı ikna etmeye çalışır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2014
Mary'nin sırrının ortaya çıkmasına son anda Violet engel olur. Branson, Downton Abbey'nin geleceğiyle ilgili ilginç bir teklif alır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2014
Sarah Bunting üst katta ortalığı karıştırmaya devam eder. Mary, Lord Gillingham hakkında kararını verir. Rose'un babası şok etkisi yaratacak haberlerle Downton'a döner.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2014
Branson, Sarah hakkında bir karar verir. Rose yakışıklı bir yabancıyla karşılaşır. Violet, Isobel'in yanlış seçim yapmasını engellemeye çalışır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2014
Blake'in planları meyvelerini vermeye başlar ve Mary bir anda rakibiyle karşı karşıya gelir. Duyduğu şoke edici haberler Edith'ı sert tedbirler almaya iter.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2014
Rose, anne ve babasıyla Downton'a gelen Atticus'ı ailesiyle tanıştırır. Alt katta Molesley, hayal kırıklığı yaşayan Daisy'nin eğitimine devam etmesi için bir plan yapar.