Foundation

2. Sezon

Seldon'ın Gölgesinde
Bölüm 1
/Seldon'ın Gölgesinde
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2023
Hari kendini gizemli bir hapishanede mahsur hâlde bulur. Bir suikast girişimi Day'i sarsar. Gaal ve Salvor bir kaçış planı yapar.
Bir Anlık Karanlık
Bölüm 2
/Bir Anlık Karanlık
Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2023
Gaal rahatsız edici bir imge görmüştür. Day'in Kraliçe Sareth'le olan bağı güçlenir. Mahzen açılır ve ortaya gizemli bir mesaj çıkar.
Kral ve Avam
Bölüm 3
/Kral ve Avam
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2023
İmparator, yeniden dirilen Vakfı araştırması için Bel Riose'u görevlendirir. Hari, Gaal ve Salvor'u bir çöl gezegenine götürür.
Yıldızların Az Olduğu Yer
Bölüm 4
/Yıldızların Az Olduğu Yer
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2023
Kraliçe Sareth, Day hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışırken Dawn'la bir anı paylaşır. Constant ve Poly Biraderler, Hober Mallow'u Terminus'a getirir.
Görülenler
Bölüm 5
/Görülenler
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2023
Gaal, Salvor ve Hari, Ignis'e varır ve izledikleri garip sinyalin kaynağıyla karşılaşırlar. Dawn ve Dusk, Day'den şüphelenir.
Tanrılar Şarabı Neden Yaptı
Bölüm 6
/Tanrılar Şarabı Neden Yaptı
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2023
Day ve Kraliçe Sareth bir duyuru yapar. Tellem, Gaal ve Hari'nin arasına güvensizlik tohumları eker. Hober Mallow hedefine ulaşır.
Gerekli Bir Ölüm
Bölüm 7
/Gerekli Bir Ölüm
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2023
Salvor, Mentalic'lerin amaçlarını sorgulamaya başlar. Hober Mallow'un Uzay Gezginleri'ne yaptığı teklif tepki görür. Constant ve Poly Biraderler yargılanır.
Son İmparatoriçe
Bölüm 8
/Son İmparatoriçe
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2023
Rue, Demerzel'a olan güvensizliğini Dusk'a anlatır. Hober Mallow cesur bir hamle yapar. Day, Terminus ve Vakıf için yola çıkar.
Uzun Zaman Önce Ama Uzakta Değil
Bölüm 9
/Uzun Zaman Önce Ama Uzakta Değil
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2023
Dusk ve Rue, Demerzel'ın kökenini ve gerçek amacını öğrenir. Tellem'in Gaal'la ilgili planları karanlık bir hâl alır. Day, Terminus'ta Dr. Seldon'la yüzleşir.
Yaradılış Efsaneleri
Bölüm 10
/Yaradılış Efsaneleri
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2023
Sezon finali. Gaal, Salvor ve Hari, Ignis'te ileriye doğru yeni bir yol çizer. Demerzel, İmparatorluk'u sonsuza dek değiştirecek adımlar atarak Trantor'a gider.