Gilmore Girls

3. Sezon

Eve Dönüş
Bölüm 1
/Eve Dönüş
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2002
Washington D.C.deki yaz stajından dönen Rory, Dean ve Jess'in arasında kalır. Bu sırada Lorelai geleceğini sorgular.
Sıradan Bir Hastalık
Bölüm 2
/Sıradan Bir Hastalık
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2002
Emily'nin Christopher'ı, Lorelai ve Rory ile yeniden bir araya getirme çabaları, Rory ile Christopher arasında tatsız bir çatışmaya neden olur.
Başvuru Zamanı
Bölüm 3
/Başvuru Zamanı
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2002
Harvard başvurusunun gelmesiyle Rory ve Lorelai tavsiye arayışına girer. Bu sırada bir reklam veren Lane, ilanı yanıtlayan birine aşık olur.
Renkli Bir Değişim
Bölüm 4
/Renkli Bir Değişim
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2002
Lorelai lisenin kariyer günlerinde konuşma yaptığında işler çirkinleşir. Lane, muhafazakar annesine isyan etmek için sert bir hamle yapar.
Vaha
Bölüm 5
/Vaha
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2002
Emily'nin düzenlediği müzayedede tanıştığı biriyle berbat bir randevu geçiren Lorelai, ebeveynlerinin itirazlarına rağmen ikinci buluşmayı iptal etmeye çalışır.
Bebek Partisi
Bölüm 6
/Bebek Partisi
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2002
Rory ile birlikte bir sosyal etkinliğe katılan Lorelai, Christopher'ın hayatı ile ilgili bilmek istediğinden fazlasını öğrenir.
Dans Maratonu
Bölüm 7
/Dans Maratonu
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2002
Lorelai, Rory'yi Stars Hollow dans maratonunda partneri olması için zorlar. Etkinlik sırasında Rory, bir çocukla sürekli tartışır ve başka biri bunu kesinlikle fark eder.
Yale'de Sürpriz Randevu
Bölüm 8
/Yale'de Sürpriz Randevu
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2002
Lorelai, Rory, Richard ve Emily, Richard'ın mezun olduğu okulu ziyaret eder. Ancak Richard'ın önceden gizlice yaptığı planlar, soruna neden olur.
Şükran Günü
Bölüm 9
/Şükran Günü
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2002
Richard ve Emily'ye akşam yemeğine giden Lorelai ile Rory, yolda Lane, Sookie ve Luke'a uğrayınca Şükran Günü'nü dört kez kutlamış olur.
Altmışıncı Yaş Günü
Bölüm 10
/Altmışıncı Yaş Günü
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2003
Bir ziyaretçinin gelmesiyle Lorelai kasaba karnavalını kaçırır. Sevgilisi Rory'yi karnavala götürmek istemez; ta ki onun başka bir erkekle gidebileceğini öğrenene kadar.
Düello
Bölüm 11
/Düello
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2003
Bir sınıf arkadaşı Paris'i, Rory'nin ona karşı komplo kurduğuna ikna eder. Bu sırada eski bir hizmetçi Emily'yi mahkemeye verir ve Lorelai ilginç bir adamla tanışır.
Balık Tutmanın İncelikleri
Bölüm 12
/Balık Tutmanın İncelikleri
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2003
Lorelai yeni sevgilisiyle balığa çıkmadan önce Luke'tan olta kullanma dersleri alır. Bu sırada Rory ve Paris arasındaki politik çatışma büyür.
Sevgili Emily ve Richard
Bölüm 13
/Sevgili Emily ve Richard
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2003
Sherry doğum yapmaya giderken Rory'den kendisiyle hastanede kalmasını istediğinde Lorelai, Rory'nin doğduğu günü hatırlar.
Vahşi Kuğu
Bölüm 14
/Vahşi Kuğu
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2003
Lorelai, erkek arkadaşıyla bir hafta sonu geçirmek için New York'a gider; ancak Rory'yi ve erkek arkadaşını birlikte yalnız bırakma konusunda endişelidir.
Yüzleşme
Bölüm 15
/Yüzleşme
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2003
Erkek arkadaşının kendisini hafta sonu planları yapmak için aramasını beklemekten sıkılan Rory, Lane ile hokey maçına gider ve orada tanıdık bir yüze rastlar.
Büyük Bir Zarf
Bölüm 16
/Büyük Bir Zarf
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2003
Rory ve Paris okul etkinliğinde konuşma yapmak için birbirleriyle yarışır. Bu sırada Lorelai, beklenmedik biriyle tutkulu bir şekilde öpüşür.
Yangın Yeri
Bölüm 17
/Yangın Yeri
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2003
Otelindeki Edgar Allan Poe Derneği toplantısı bir felaket nedeniyle yarıda kesildiğinde Lorelai'ın tüm konuklar için çevredeki evlerde oda bulması gerekir.
İyi Ki Doğdun
Bölüm 18
/İyi Ki Doğdun
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2003
Lorelai oteldeki felaketin sonuçları ile uğraşırken Rory annesine devasa bir sürpriz ile birlikte özel bir doğum günü partisi vermeyi planlar.
Parti Zamanı
Bölüm 19
/Parti Zamanı
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2003
Rory mezuniyet balosuna katılma planları yapar. Lane'in rock grubu, büyük bir partide ilk konserini verdiğinde uzun süredir devam eden düşmanlıklar sonunda patlar.
Yeni Bir Şans
Bölüm 20
/Yeni Bir Şans
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2003
Grubun ilk konserinde çıkan kavganın ardından, Lane'in başı annesiyle derde girer. Daha sonra biri Jess'i lokantada ziyaret eder.
Baba Oğul Buluşması
Bölüm 21
/Baba Oğul Buluşması
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2003
Jess bir ziyaret için ülkenin diğer ucuna gider. Rory'nin Emily'ye mezuniyetinde giyeceği kıyafeti seçmede yardım etmesi Lorelai ile tartışmasına neden olur.
Manipülasyon
Bölüm 22
/Manipülasyon
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2003
Rory ve Lorelai, Rory'nin Chilton'dan mezuniyetine hazırlanır. Ancak otelle ilgili büyük gelişmeler eğlencenin tadını kaçırmak üzeredir.