Yetim bir haritacı olan Alina Starkov, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkardığında, karanlık güçleri karşısında bulur. (16 yaş ve üzeri için uygundur)
Işık Patlaması
Bölüm 1
/Işık Patlaması
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Mal'dan ayrı kalmak istemeyen Alina, Karanlık Diyarı'nda yapacağı tehlikeli keşif gezisinde ona katılmak için bir plan yapar. Kaz, çok kazançlı bir işin peşine düşer.
Hepimiz Birilerinin Gözünde Canavarız
Bölüm 2
/Hepimiz Birilerinin Gözünde Canavarız
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Alina, Volcra karşısında yaptıklarıyla General Kirigan'ın dikkatini çeker. Karanlıklar Diyarı'na güvenli bir geçit arayan Kaz başını belaya sokar.
Dünyanın Merkezi
Bölüm 3
/Dünyanın Merkezi
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Grisha'lar arasında lüks bir hayata kavuşan Alina eğitimine başlar. Kaz, Inej ve Jesper'dan oluşan Kargalar riskli yolculuklarına hazırlanır.
Otkazat’sya
Bölüm 4
/Otkazat’sya
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Kirigan sırlarını Alina'yla paylaşırken Mal tehlikeli bir iz sürme görevi için gönüllü olur. Kargalar ise Küçük Saray'a girmek için bir soygun planlar.
Bana Kim Olduğunu Göster
Bölüm 5
/Bana Kim Olduğunu Göster
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Asil konukların karşısına çıkacak olan Alina'nın Kirigan ile arasındaki bağ güçlenir. Mal, Geyik hakkında bir haber ulaştırır. Kaz'ın planı gizli bir kapıya bağlıdır.
Kalp Bir Oktur
Bölüm 6
/Kalp Bir Oktur
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Güneş Elçisi'ne öfkelenen Kirigan istihbarat peşine düşer. Alina en çok ihtiyaç duyduğu anda birinden yardım alır. Nina bir Grisha avcısına ısınır.
Karanlıklar Diyarı
Bölüm 7
/Karanlıklar Diyarı
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Geyik'in akıbeti Alina'yı Kirigan karşısında çok güç bir duruma sokar. Karanlıklar Diyarı ve onu yaratan güç ile Kirigan arasındaki bağlantı açıklığa kavuşur.