Kanıt

2. Sezon

Bitmeyen Kâbus (2)
Bölüm 1
/Bitmeyen Kâbus (2)
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2011
"Her ölüm, erken ölümdür. Ve her ölen, kendisiyle birlikte, nice umutları, mutlulukları ve hayalleri yanında götürür… Ayça’nın ölümüyle sarsılan Selim, baskında yakalanan şüphelilerden Birkan Keser’in verdiği ifade üzerine açığa alındı. Başkomiser Orhan, Ayça’dan sonra, Selim’i de kaybetmek üzere! Kanıt ekibi bu kez, kendi içlerinden birinin suçlandığı bir cinayet dosyasını çözüyor. Cevaplanması gereken tek bir soru var: Öfkeden gözü dönen Selim, Ayça’nın intikamını almak için silahsız bir adamı öldürdü mü?"
Çıkmaz Sokaklar
Bölüm 2
/Çıkmaz Sokaklar
Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2011
"Beyoğlu’nun arka sokaklarında, aşırı alkol, hız ve gecenin karanlığını bölen acı bir çığlık! Emine Çokuysal’ın, tek istediği kız kardeşini okutmak ve acımasız İstanbul’dan kurtulmaktı. Bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sarhoş sürücü tutuklanırken, Emine’nin ölümünün arkasında başka şeyler olduğunun ortaya çıkması uzun sürmedi. İkamet adresinden taşınmış olan Emine nerede kalıyordu? O da bir başına İstanbul’a gelen birçok genç kız gibi, çetelerin kurbanı mı olmuştu? Emine’nin, İstanbul’da ablamın yanına gidiyorum diyerek, Mersin’deki ailesinin yanından ayrılan kız kardeşi Funda neredeydi? Yoksa o da ablasıyla aynı kötü kaderi mi paylaşmıştı?"
Bitmeyen Takip
Bölüm 3
/Bitmeyen Takip
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2011
"Yirmi dört yaşındaki Aliye Kıran bir mağazada satış danışmanıydı. İş yerinin yakınındaki çok katlı otoparktan düşerek hayatını kaybetti. Otuz beş yaşındaki Eren Özcan ise dermatoloji uzmanıydı. Bir gece kulübünün alt katında ölü olarak bulundu. Aralarında hiç bir ortak nokta olmamasına rağmen, deliller şaşırtıcı bir biçimde tek bir katili işaret ediyordu. Oldukça nadir rastlandığı söylenen Fregoli Sendromu neydi? Normal bir insanı seri katile dönüştürebilir miydi? Katili ararken bulunan üçüncü ceset, olayın çözülmesine mi, yoksa kafaların daha da karışmasına mı neden olacaktı?"
Gece Yolcuları
Bölüm 4
/Gece Yolcuları
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2011
"Kubilay Gezer. İyi kalpli, yardımsever, dürüst bir taksi şoförü. Yeni doğacak bebeği için evine biraz daha fazla para götürebilmek için çalışırken, ölü bulundu. Talihsiz kurban bir gasp olayına mı kurban gitmişti? Son müşterileri kimlerdi? Aslında gündüzleri çalışan Kubilay’ın o gece çalışmasının başka bir nedeni mi vardı? Yakında yapılacak olan şoförler odası seçimlerinin cinayetle ilgisi var mıydı? "
Kaçırılan Hayatlar
Bölüm 5
/Kaçırılan Hayatlar
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2011
"Ruşen Akgüllü, 32 yaşında yalnız başına yaşayan bir kadındı. Evinin banyosundaki küvette boğulmuş olarak bulundu. Tadilatta olan Ruşen Akgüllü’nün evinde neler olmuştu? Banyo küvetinde neden bir halı vardı? Halının üzerindeki iz neydi? Önü tabloyla kapatılmış duvara kim yumruk atmıştı? Hamile olmayan ve hiçbir jinekolojik rahatsızlığı bulunmayan kurban, neden sürekli doğum kliniğine gidiyordu? Ruşen’in kahve kutusunda sakladığı para nerdeydi? Eski kocasının olayla bir ilgisi var mıydı? Evde tadilat işlerini yapan usta ne biliyordu? "
İkili Sırlar
Bölüm 6
/İkili Sırlar
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2011
"Yılların eskitemediği dostluklar. İki yakın aile. Kardeş gibi büyüyen iki genç kız. Beklenmedik iki ölüm! Evinin önündeki çöp konteynerında ölü bulunan Nevra İpekoğlu, böyle bir sonu hak edecek ne yapmıştı? Uzun zamandır peşini bırakmayan Çağlayan Gürbüz’le en son ne zaman görüşmüştü? Polise ifade verdikten kısa süre sonra evinin havuzunda ölü bulunan arkadaşı Ayda Ersayan nasıl öldürülmüştü? İki aileyi de derinden sarsan cinayetlerin ortak noktası neydi? İki genç kızın ortak bir sırları mı vardı, yoksa sonlarını hazırlayan olaydan haberleri bile yok muydu?"
Köşe Kapmaca
Bölüm 7
/Köşe Kapmaca
Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2011
Hırslı bir iş adamı! Güzel olduğu kadar başarılı bir yönetici! Beklenmedik bir cinayet ve kayıp bir kadın! Çok önemli bir ihale öncesinde, işadamı Demirkan Yüksel iş yerinde öldürüldü! Şirketin genel koordinatörü ise kayıplara karışmıştı! Kısa süre sonra maktulün yakın arkadaşı ve ortağının başına gelenler işleri daha da karıştırdı. Demirkan Yüksel’in ofisindeki dolapta bulunan uçak bileti ne anlama geliyordu? Kırılıp dolabın kapağına sıkışan tırnak, kayıp koordinatöre mi aitti? Eski genel koordinatör Nevra Değirmen’in öğrendiği büyük sır neydi? Açık bulunan ofisteki kasada ne vardı? Yoksa masum görüntülerinin altında herkes bir şeyler mi saklıyordu?
S02E08
Bölüm 8
/S02E08
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"İstanbul’un dört bir yanına saçılmış ceset parçaları! Ardı arkası kesilmeyen vahşi cinayetler! Durmaya hiç niyeti olmayan soğukkanlı bir katil! Ve cevapsız sorular! Parçaları şehrin dört bir yanında bulunan cesetler kimlere aitti? Katil kurbanları tanıyor mu, yoksa rastgele mi seçiyordu? Kurbanlar arasında bir bağlantı var mıydı? Cinayetlerin ortak özellikleri nelerdi? Her cevaplanan sorunun ardından gelen yeni bir cinayet, birleşen parçaları bozuyor mu, yoksa bilmeceyi tamamlıyor muydu? Bu gizemli cinayetleri çözmek için, daha kaç kişinin ölmesi gerekecekti?"
S02E09
Bölüm 9
/S02E09
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Hayatının baharında genç bir tasarımcı! Bir veda partisi! Gizemli bir kolye! Ve apansız gelen bir ölüm! Derya Öz, sevdiği adamla Katar’a yerleşip, evlenmeye yeni karar vermişti. Ölümün Derya’yı ailesinin düzenlediği veda partisinde yakalayacağı kimsenin aklına bile gelmezdi. Kurban, veda partisinde nişanlısı Görkem Çolak’la niçin tartışmıştı? Önceleri Katar’a gitmek istememesine rağmen, neden aniden fikir değiştirmişti? Evindeki ses dalgalarını andıran tablonun anlamı neydi? En yakın arkadaşı Simge Karancı, partiye davetli olmamasına rağmen partide ne arıyordu? Işıl’ın kamerasına yansıyan görüntüler ne anlama geliyordu?
S02E10
Bölüm 10
/S02E10
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Küçük bir koy kenarına kurulan üç çadır! Eğlenceli geçen bir gece! İş stresinden uzaklaşıp, stres atmak isteyen altı arkadaş! Mehpare Çınar ve arkadaşları gittikleri kamptan, Pazar gecesi dönmeyi planlıyorlardı. Ancak ortalıktan kaybolan Mehpare’nin öldürülmüş olarak bulunması, her şeyi altüst etti. Birlikte kamp yaptığı arkadaşlarının gerçekten bir şey görmemiş ve duymamış olması mümkün müydü? Mehpare neden babasından tanıdığı bir komiserin telefonunu istemişti? Pazartesi günü sonucunu alacağını söylediği tahlil neydi? Kayalık koyda, bikinisinde bulunan kum taneleri nereden gelmişti? Evinde sakladığı anahtar neye aitti? Yatağının altında bulunan kara büyünün ölümüyle ilgisi var mıydı?"
S02E11
Bölüm 11
/S02E11
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Ormanlık yolda aniden gerçekleşen bir trafik kazası! Kimliği belirsiz genç bir kurban! Ve kazanın bile örtbas edemediği büyük sır! Üzerinde çantası bile olmayan genç kadın, şehirden oldukça uzak ormanlık araziye nasıl gelmişti? Saçlarından çıkan böcek larvası nereden bulaşmıştı? Boynundaki derin morluklar neyi işaret ediyordu? Baldırındaki kanlı el izi, katile mi, yoksa başka bir kurbana mı aitti?"
S02E12
Bölüm 12
/S02E12
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Bir doğum günü partisi! Cinayete kurban giden bir dadı! Onlarca davetli! Ve bir sürü şüpheli! Müge Uysal, bakıcılığını yaptığı küçük Emre’nin 3. doğum günü partisinde ölü bulundu. En önemli şüpheli, Emre’nin annesi Eda Kaya’ydı. Fakat deliller ve devam eden soruşturma, partiye katılan birçok kişinin Müge’nin ölümüyle alakası olabileceğini gösteriyordu! Evin şoförüyle kurban arasında bir ilişki var mıydı? Küçük Emre’nin babası polisten ne saklıyordu? Konuklar arasındaki yabancı dadı, kurbanı tanıyor muydu? Kaya Ailesi’nin eski aile dostu Behzat Kandar’ın kurbanla ilişkisi neydi? Partinin organizatörünün olan bitenden haberi var mıydı?"
S02E13
Bölüm 13
/S02E13
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Başarılı ve karizmatik bir doktor! Ortadan kaybolan alkolik karısı! Ve beklenmedik bir sürpriz! Estetik cerrah Serdar Turan, oturduğu sitenin saunasında ölü bulundu. Karısı aynı saatlerde siteden çıkarken görülmüştü. Aramalara rağmen bir türlü bulunamayan kadın nereye kaybolmuştu? Kurban, hastalarından biriyle neden tartışmıştı? Boğazında bulunan çiçek polenleri nereden gelmişti? Tırnaklarındaki beyaz çizgiler neyi işaret ediyordu? Bir hafta sonra operasyonu olan diğer bir hasta, neden intihara kalkışmıştı?"
S02E14
Bölüm 14
/S02E14
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Şefik Tahinci. Güvenilir bir bürokrat. Uyku bozukluğu sendromu yaşayan hastalardan sadece biri. Yaygın deyişle bir uyurgezer. Bir otel odasında üstü başı kan içinde uyandığında hiçbir şey hatırlamıyordu. Aklına eskiden beri tanıdığı Orhan Başkomiser’i aramaktan başka bir şey gelmemişti. Çok geçmeden otelin başka bir odasında karısı ölü bulundu! En son evinde uykuya daldığını söyleyen Şefik Tahinci, otele nasıl gelmişti? Halasına gideceğini söyleyen karısının aynı otelde ne işi vardı? Cinayetin gerçekleştiği odadaki duvara saplı mermi çekirdeğinin sırrı neydi? Kanlı çarşaflardaki DNA kime aitti?
S02E15
Bölüm 15
/S02E15
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Şefik Tahinci. Güvenilir bir bürokrat. Uyku bozukluğu sendromu yaşayan hastalardan sadece biri. Yaygın deyişle bir uyurgezer. Bir otel odasında üstü başı kan içinde uyandığında hiçbir şey hatırlamıyordu. Aklına eskiden beri tanıdığı Orhan Başkomiser’i aramaktan başka bir şey gelmemişti. Çok geçmeden otelin başka bir odasında karısı ölü bulundu! En son evinde uykuya daldığını söyleyen Şefik Tahinci, otele nasıl gelmişti? Halasına gideceğini söyleyen karısının aynı otelde ne işi vardı? Cinayetin gerçekleştiği odadaki duvara saplı mermi çekirdeğinin sırrı neydi? Kanlı çarşaflardaki DNA kime aitti?
S02E16
Bölüm 16
/S02E16
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Şık bir düğün! Prensesler gibi bir gelin! Ve şok eden bir son! Alara Çeliker. Kendi düğününde, nikah masasında tüm davetlilerin ve damadın gözü önünde hayatını kaybetti. Olay bir kalp krizi mi, yoksa cinayet miydi? Her şeyin dört dörtlük olmasını isteyen Alara, neden son anda duvak takmaktan vazgeçmişti? Evin bir köşesinde bulunan duvağın üzerindeki kan kime aitti? Düğünden bir gece önce nişanlısıyla neden kavga etmişti? Ablası ile yaşadığı sorun neydi? Düğün günü, damadın en yakın arkadaşıyla aralarında ne geçmişti?"
S02E17
Bölüm 17
/S02E17
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
İstanbul. Sabahın ilk saatleri. Başından vurularak öldürülmüş bir temizlik görevlisi! Ancak her şey daha yeni başlıyor! Artık kimse güvende değil! Çocuklarımız bile! İstanbul’un sokaklarında birbiri ardına vurularak öldürülen kurbanlar arasında bir bağ var mıydı? Şehrin orta yerinde ateş etmesine rağmen, katil nasıl fark edilmiyordu? Nereden nişan alıp, nasıl ateş ediyordu? Emniyet birimleri alarmdayken, paniğin önüne nasıl geçilecekti? Ya sıradaki kurban? Silah sesi bu sefer nereden duyulacaktı? Sıradaki kurban kim olacaktı?
S02E18
Bölüm 18
/S02E18
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
S02E19
Bölüm 19
/S02E19
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Mutlu gelecek hayalleri! Yapılan büyük bir hata! Ve, karanlık bir arka sokakta son bulan gencecik bir yaşam! Mutlu gelecek hayalleri! Yapılan büyük bir hata! Ve, karanlık bir arka sokakta son bulan gencecik bir yaşam! Sabaha karşı, Beyoğlu’nun ıssız sokaklarında cesedi bulunan genç kız kimdi? Bileğindeki mühür ne anlama geliyordu? Ölümü bir trafik kazası mı, yoksa cinayet miydi? Çok geçmeden yakınlarda bulunan bir erkek cesedi kafaları iyice karıştırdı! Katil aynı kişi miydi? Kurbanlar birbirlerini tanıyor muydu? Peki, bir yerlerde ikisini de tanıyan başka birileri var mıydı?"
S02E20
Bölüm 20
/S02E20
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Reha Tansev. 43 yaşında. İyi bir aile babası. Evinin bahçesinde ölü bulundu. Geçirdiği bir kazada hafızasını kaybeden karısı, ölen adamın gerçek kocası olmadığını iddia ediyordu! Reha’nın iki hafta önce karakolluk olduğu komşusu Tayfun Evin, ne biliyordu? Ortağı Cenap Kunt’la en son ne zaman görüşmüşlerdi? Bahçedeki gübre çuvallarını katil kaçarken mi devirmişti? Evdeki mücevherlere ne olmuştu? Olay yerinde bulunan broştaki kan kime aitti? Yoksa Reha Tansev basit bir hırsızlık olayına mı kurban gitmişti?
S02E21
Bölüm 21
/S02E21
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Buzdolabından çıkan kesik el kime aitti? Üzerindeki akrep dövmesi ne anlama geliyordu? Elin sahibi cinayete mi kurban gitmişti? Kesik elin tırnak altlarında tespit edilen DNA, katile mi aitti? Ya kısa bir süre sonra bir arabanın bagajında bulunan erkek cesedi? Kesik elle, bulunan ceset arasında bir bağlantısı var mıydı? Yoksa cinayetler farklı katillerin işi miydi?
S02E22
Bölüm 22
/S02E22
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Tekin Sönmez. 31 yaşında. Organize Şube’de komiser. Nişanlısıyla gittiği sinemanın tuvaletinde öldürüldü! Sinemada Tekin’in yanına gelen esrarengiz adam kimdi? Ceketinin cebindeki notun anlamı neydi? Birkaç hafta önce kavga ettiği, nişanlısının eski sevgilisinin olayla bir ilgisi var mıydı? Tekin, gerçekten de denildiği gibi alkolik ve uyumsuz biri miydi? Yoksa polis teşkilatındaki köstebek, o muydu? Ve kendi hatasının kurbanı mı olmuştu?
S02E23
Bölüm 23
/S02E23
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Anıl Koçak. 31 yaşında genç bir iş adamı. Uzun zamandır tanıdığı Akasya Ailesi’nin evindeki akşam yemeğinin ardından ölü bulundu. Kurbanın ağzının çevresinde kabarıklık ve kızarıklıklar neyi işaret ediyordu? Arabasının arka camındaki yazı kime aitti? Eski ortağıyla araları neden bozulmuştu? Ölmeden önce kurban, kiminle birlikte olmuştu? Hisselerini devrettiği adamla arasındaki sorun neydi? Akşam yemeğinden hemen önce evin küçük oğlu Poyraz, ne duymuştu? Salondaki tablonun gizlediği sır neydi?
S02E24
Bölüm 24
/S02E24
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Zengin ve başarılı müteahhit Ural Öztunç, her yıl lise arkadaşlarıyla bir araya geldiği meyhaneden çıktıktan kısa bir süre sonra ölü bulundu. Güzel başlayan gecenin böyle bir sonla biteceğini kimse tahmin etmiyordu. Peki meyhaneden çıktıktan sonra neler olmuştu? Ural’ın gece iki kere görüştüğü gizemli telefon numarası kime aitti? Karısının olanlarla bir alakası var mıydı? Birlikte yemek yediği arkadaşları Ural’ı en son ne zaman görmüşlerdi? Kurbanın sağ elindeki çiziklerin nedeni neydi? Elindeki saç telleri nereden gelmişti? Yoksa katile mi aitti?
S02E25
Bölüm 25
/S02E25
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Sokak ortasında, üstü başı kan içinde bulunarak merkeze getirilen adam kimdi? Gecenin geç saatlerinde bir başına sokaklarda ne işi vardı? Ailesi neredeydi? Cebinde durmadan aradığı ama bulamadığı şey neydi? Üzerindeki kan kime aitti? Boynundaki asker künyesinin sırrı çözülebilecek miydi? Ve en önemlisi, bir cinayete karışmış olabilir miydi?
S02E26
Bölüm 26
/S02E26
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
Motor tutkunu Bahar Taşkışla, otobanda yaşanan bir vur kaç olayında hayatını kaybetti. Ancak olayda akıllara takılan birçok soru vardı. Yaya olarak kazaya maruz kalan maktulün, gecenin o saatinde otobanda ne işi vardı? Telefonda saatlerce konuştuğu kişi kimdi? Göğsündeki izler ne anlama geliyordu? Taytındaki yanığın nedeni neydi? Saçlarına yapışmış halde bulunan etiketin gizemi çözülebilecek miydi? 
S02E27
Bölüm 27
/S02E27
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Ormanlık alanda gömülü bulunan genç kadın kimdi? Boynundaki penanın anlamı neydi? Otopsisinde ortaya çıkan gerçek, soruşturmayı etkileyecek miydi? Çok geçmeden aynı bölgede bulunan bir erkek cesedi kafaları daha çok karıştırdı. İki ölüm bağlantılı olabilir miydi? Yoksa apayrı cinayetler miydi?"
S02E28
Bölüm 28
/S02E28
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Uykusunda hayatını kaybeden Güneri Kalhan, defin raporunu hazırlayan doktora göre, kalp krizi geçirmişti. Herkes, bu ölüm yüzünden birbirini suçlarken karısı otopsi yapılmasını istedi. Ancak büyük bir sorun vardı: Güneri Kalhan’ın cesedi kayıptı! Güneri Kalhan cinayete mi kurban gitmişti? Cesedini morgdan kim, nasıl kaçırmıştı? Kasasında bulunan boş dosyada ne vardı? Karısının gizli gizli görüştüğü adam kimdi? "
S02E29
Bölüm 29
/S02E29
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"On sekiz yaşındaki Aygül Yazgan boş bir depoda, bir karış çamurlu suda boğulmuş olarak bulundu. Şanssız kurbanın boynundaki muska ne anlama geliyordu? Montundaki renkli iplikler nereden gelmişti? Ailesinin sakladığı büyük sır neydi? Neden korkuyorlardı? Mahalleye musallat olduğu söylenen cinleri çıkardığına inanılan cinci hoca neler biliyordu?"
S02E30
Bölüm 30
/S02E30
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Otopside alkollü olduğu anlaşılan kurban, dengesini kaybedip düşmüş olabilir miydi? Görgü tanığının karanlıkta zar zor fark ettiği cılız ışık neydi? İnşaatın bekçisi, nasıl olmuş da hiçbir şey duymamış ve görmemişti? Altı yaşındaki kızı diyaliz hastası olan Fahir, kurbanla neden tartışmıştı? Romatizması olduğunu söyleyen kurbanın karısı Deste’nin gerçek rahatsızlığı neydi? İnşaatta ustabaşı olan Köksal, aylar önce neden ameliyat olmuştu? Kurbanın borçlarını ödemek için beklediği büyük para nereden gelecekti? Kurbanın çevresindeki insanların yaşadıkları sağlık sorunlarının, olayla bir ilgisi var mıydı?"
S02E31
Bölüm 31
/S02E31
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Sokak ortasında bulunan, saçları ıslak ve alelacele giyinmiş gibi görünen kurban, nasıl öldürülmüştü? Cebinden çıkan mermilerin sırrı neydi? Birini mi kovalıyor, yoksa birinden mi kaçıyordu? Her cevap, yeni bir soruya neden oluyordu. Soruşturma sırasında bulunan kamera kayıtlarındaki görüntülerden, işkence gördüğü ve tecavüze uğradığı anlaşılan kız kimdi? Kayıp olan kız hala hayatta mıydı? Yoksa bulunması gereken bir ceset daha mı vardı?"
S02E32
Bölüm 32
/S02E32
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Lüks ve seçkin restoran La Tulipe’de, stajyer aşçılık yapan Nazlı Kural, bir çöp poşetinde, vahşice katledilmiş olarak bulundu. Bütün deliller cinayetin restoranda işlendiğini gösteriyordu. Nazlı’yı ortadan kaldırmak için herkesin bir nedeni olduğunun anlaşılması uzun sürmedi. Maktul neyle katledilmişti? Cebinden çıkan dolap anahtarı nereye aitti? Diğer çalışanların aksine neden sadece Nazlı, restoranın bağlı olduğu oteldeki personel odasında kalıyordu? Restoranın komisi Özge Pırıl, olay gecesi o odada ne yapıyordu? Diğer stajyer aşçı Yasin Küçük’ün sırrı neydi? Restoranın şeflerinden Hakan Kurt, nereye kaybolmuştu? Gece odasına çorba servisi isteyen Sami Korkut, neden korkuyordu? Otelin güvenlik müdürü ne saklıyordu?"
S02E33
Bölüm 33
/S02E33
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Her şeyin başlangıcı, her şeyin sonu; aşk! Bir çok insanın hikayesi, aşkla başlar, aşkla biter! Otuz beş yaşındaki Melike Altay, çok sevdiği kocası Ferhat’ın, attan düşüp ölmesinden sadece altı ay sonra, evindeki küvette ölü bulundu. Oğlu ve kayınvalidesi de dahil olmak üzere herkes intihar ettiği görüşündeydi. Kocasının ölümü için herkes Melike’yi suçlarken, attan düşmesine rağmen kocasının öldürüldüğünü düşündüğünün ortaya çıkmasıyla, at kazasının da yeniden incelenmesi gerektiği anlaşıldı. Kapanmış olan dosya, tekrar açıldı. Eğer Melike intihar etmediyse, nasıl öldürülmüştü? Kayınpederinin o sırada evde olan öğrencisiyle neden kavga etmişti? Oğluyla arasındaki sorun neydi? Yan köşkün şoförü, ne saklıyordu? Çok geçmeden ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, Melike’nin buluştuğu gizemli kadın kimdi? Maktulün sürekli gördüğü kabusun, kocasının ölümüyle bir ilgisi var mıydı? Ve en önemlisi, Melike ve kocası Ferhat’ın ölümleri birbirinden bağımsız birer kaza mı, yoksa cinayet miydi?"
S02E34
Bölüm 34
/S02E34
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Masum bir kız! Hasta bir ruh! Ve bir seri katilin anatomisi! Bir kreşte öğretmenlik yapan yirmi altı yaşındaki Akasya Erçin, oturduğu apartmanın çatısında vahşice katledilmiş olarak bulundu. Katil, zavallı kızı soymuş, üzerine yazılar yazmış ve göğüs uçlarını kesmişti. Bir seri katille karşı karşıya olduklarını düşünen Başkomiser Orhan, katili yakalamak için, uzun süre Amerika’da çalışmış olan profil uzmanı Doç. Dr. Yüksel Ezgici’den destek almaya karar verdi. Katil, maktulün tanıdığı biri miydi? Aynı sitede mi oturuyorlardı? Neden kurban olarak Akasya’yı seçmişti? Olay yeri, katilin kimliği hakkında neler anlatıyordu? Bu katilin ilk cinayeti miydi, yoksa daha öncesi de var mıydı? Ve elbette en önemlisi, sıradaki kurbanını öldürmeden önce katili yakalayabilecekler miydi?"
S02E35
Bölüm 35
/S02E35
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Gizemli bir kaza! Cinayetle biten bir parti! Ve ortaya çıkan büyük bir trajedi! Otuz dört yaşındaki grafiker İlkan Bakırcı, ofisinde boğazı kesilmiş olarak bulundu. İşyerinin hemen yakınında gerçekleşen trafik kazasında ise, kimliği belirsiz Doğu Avrupalı bir kadın hayatını kaybetti. İki olayın bağlantılı olduğunun anlaşılması ise uzun sürmedi. Kazada ölen kadın, İlkan Bakırcı’nın ofisindeki partiye katılan bir seks işçisi miydi? Cinayeti görmüş ve kaçarken arabanın altında kalmış olabilir miydi? Kadına çarpan şoförün gördüğünü söylediği ve kadını takip eden gizemli adam kimdi? Yoksa İlkan’ın katili de aynı adam mıydı? Soruşturma derinleştikçe, bulunan deliller, acı bir hikayeyi ortaya çıkardı. İlkan’ın cinayetini çözmeye çalışan Başkomiser Orhan ve Komiser Selim’in çabası, çaresiz halde yardım bekleyen seks işçisi kadınları kurtarmaya yetebilecek miydi?"
S02E36
Bölüm 36
/S02E36
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Kendisini her şeyiyle işine adamış hırslı bir paparazzi! Asla ortaya çıkmaması gereken fotoğraflar! Ve korkulan son! Magazin dergisi Flashlife’ın acar muhabiri Arif İstek, evinde ölü bulundu. Üstelik fotoğraf makinesinin hafıza kartı da kayıptı! Çalıştığı derginin genel yayın yönetmeni, Arif’in hangi haberin peşinde olduğunu bile bilmediğini söylüyordu. Derginin genel yayın yönetmeni ne saklıyordu? Arif kendisi gibi paparazzi olan arkadaşını o gece neden eve çağırmıştı? Kısa zaman önce Arif’i şikayet eden pop şarkıcısının olayla bir ilgisi var mıydı? Derginin bir sonraki sayısında çıplak fotoğrafları basılacak olan ünlü aktristin olaydaki rolü neydi? Çıplak fotoğrafları nasıl çekilmişti? Fotoğrafların çekildiği evi kiralayan emlakçı ne biliyordu? Ve en önemlisi, olay yerinden kaybolan hafıza kartı neredeydi ve içindeki fotoğraflar kime aitti?"
S02E37
Bölüm 37
/S02E37
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Diri diri ormana gömülmüş evli bir çift! Dehşet verici bir ölüm! Ve kayıp bir bebek! Deliller, Bayram ve Hafize Baltalı’nın diri diri gömüldüğünü işaret ediyordu. Nüfus kaydı olmasa da, evdeki eşyalardan ve akrabalardan alınan bilgilere göre çiftin ufak bir bebekleri vardı. Tüm aralamalara rağmen, Ahmet adındaki bebeğe ulaşılamadı. Peki, Bayram’ın amcasının sakladığı sır neydi? Kısa bir süre önce evden ayrılıp sonra geri geldiği söylenen Hafize nereye gitmişti? Evine temizliğe gittiği Seher, neden şüpheleniyordu? Bayram’ın amcasının kapısına dayanan gizemli adam kimdi? Ve en önemlisi küçük Ahmet neredeydi? O da annesi ve babası gibi diri diri gömülmüş müydü? "
S02E38
Bölüm 38
/S02E38
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Başarılı ve yetenekli bir spor eğitmeni! Karmaşık ilişkiler! Ve akıllara durgunluk veren bir son! Özellikle orta yaşlı kadınlara kilo kontrolü için ders veren Peker Balcı, çalıştığı spor salonunda ölü bulundu. Başı kardiyo aletinin ağırlıkları altında ezilmişti. Onun kadar güçlü ve atak bir adamın, nasıl bu şekilde öldürüldüğü ise tam bir soru işaretiydi. Kardiyo aletinde bir arıza olabilir miydi? Salon yöneticisi Yeliz’in sakladığı sır neydi? Peker ve öğrencisi Elvan arasında neler geçmişti? Nişanlısı Yaprak’la aralarında bir sorun mu vardı? Araştırma derinleştikçe ortaya çıkan MOBESE görüntülerinde, Peker’le tartışmakta olan gizemli kadın kimdi? Olaylarla bağlantısı ne olabilirdi? "
S02E39
Bölüm 39
/S02E39
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Kayıp iki çocuk! Akıllara durgunluk veren insanlar! Ve korkunç bir şekilde biten kısacık bir yaşam! Dokuz yaşlarındaki Peri, terk edilmiş bir inşaatta ölü olarak bulundu. Deliller boğularak öldürüldüğünü ve sonra inşaata atıldığını gösteriyordu. Kayıp başvuruları incelendiğinde ortaya çıkan gerçek ise çok daha yürek burkucuydu. Küçük kızın, kardeşinin çizdiği resimler ne anlama geliyordu? Ondan bir gün sonra parkta oynarken ortadan kaybolan altı yaşındaki Sümer de aynı kişi veya kişilerin mi kurbanıydı? Görgü tanıklarının anlattığı beyaz sakallı adam kimdi? Daha önce çocukların tutulduğu tahmin edilen terk edilmiş evde bulunan kafesler ne işe yarıyordu? Ve elbette en önemlisi Sümer hala hayatta mıydı? Yoksa onun sonu da Peri gibi mi olacaktı? "
S02E40
Bölüm 40
/S02E40
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Aynı gece iki silahlı saldırı! İki ayrı cinayet! Ve cinayetlerin ardında yatan büyük trajedi! Laleli’deki bir otelin resepsiyonisti olan Şener Bayram, birçok görgü tanığının gözleri önünde vurularak öldürüldü. Çok geçmeden ortaya çıkan başka bir cinayet, işleri daha da karmaşık hale getirdi. Tekstil atölyesi sahibi Gültekin Haklı da cinayete kurban gitmişti. Yasak olmasına rağmen kumla kot taşlama yapılan tekstil atölyesinde çalışan işçilerin, kendilerini bekleyen korkunç hastalıktan haberleri var mıydı? Otelde olay yerinde bulunan verem ilacı kime aitti? Ve işlenen cinayetler, yaşanan büyük trajediyi aydınlatmaya yetecek miydi? "
S02E41
Bölüm 41
/S02E41
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2024
"Kayalıklara takılıp kalmış bir ceset! Yıllar öncesinden gelen bir ses! Ve bilimin, insan doğasıyla savaşı! Kayıp, Bora Laleli’nin cesedi öldükten birkaç gün sonra sahildeki kayalıklarda bulundu. Görgü tanıklarının ifadeleri şaşırtıcıydı! Ama daha şaşırtıcı olan kalp krizi geçirmiş olan kurbanın kayalıklardan atılmasıydı! Kurban nasıl ölmüştü? Evli olan maktulün, bir hemşireyle ilişkisi mi vardı? Maktulün ayrı yaşadığı karısı, hemşireyle olan ilişkisini biliyor muydu? Kayıp olan hemşirenin kocasının olanlardan haberi var mıydı? Bir hafta kadar önce, ünlü bir hipnoz uzmanın konuk olduğu televizyon programında, hipnotize ederek geçmişe gönderdiği kayıp hemşire, neler görmüştü? Hipnoz seansı sırasında yaşananlar gerçek mi, yoksa numara mıydı? Ve en önemlisi, Komiser Selim’le hipnoz uzmanı kadın arasındaki ilişkinin sırrı neydi? "