Nefes Nefese

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2018
Boran, Yusuf'un babasını; Yusuf ise babasına karşılık Rüya'yı rehin alır. İkisinin de bilmediği, konvoyun sahibi Atmaca lakaplı uluslararası kaçakçının, Rüya'nın babası Ayaz Kıran olduğudur.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2018
Bir arazi meselesi yüzünden kaçırılan babasını kurtarmak için sınıra gelmiş olan Yusuf, can havliyle plan yapmıştır: Babasına karşılık, onlardan biri saydığı Rüya!
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2018
Rüya'ya karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf'u evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Rüya evden kaçmıştır. Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2018
Alacanlar Çiftliği’ndeki herkes büyük bir umutla Şakir Ağa’nın kurtarılmasını beklemektedir. Yusuf babasını kurtarabilmek için Rüya’yı Boran’ın ellerine teslim etmek zorundadır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2018
Saldırıyı Atmaca’nın adamlarının yaptığından emin olan Yusuf, Selma’nın itirazlarına rağmen intikamını almaya kararlıdır. Yusuf, Atmaca’yı bulabilmek için çırpınırken sonunda onunla yüz yüze gelir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2018
Rüya büyük bir yol ayrımının eşiğindedir: Ya babasına boyun eğip Berlin’e geri dönecek, ya da annesini bulmak için Yusuf’un yanında kalacaktır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2018
Annesine ulaşmak için canını tehlikeye atarak yola çıkan Rüya, kendini bir oyunun içinde bulur. Babası Ayaz Kıran tarafından tutulan sahte annenin tek görevi vardır: Rüya’yı Almanya’ya geri götürmek.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2018
Rüya'yı sahte anne komplosundan koruyamayan Yusuf, bir söz verir: Bundan böyle ne olursa olsun Rüya'nın elini bırakmayacak. Boran ise Rüya’nın, Atmaca’nın kızı olduğunu öğrenir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2018