Seinfeld

3. Sezon

Sevk Belgesi
Bölüm 1
/Sevk Belgesi
Yayın Tarihi: 18 Eylül 1991
Jerry bir fizyoterapisti korkutur. George ise bir masajın ardından cinselliğini sorgular. Kramer, Joe DiMaggio'yu bir çörek dükkânında gördüğü konusunda ısrar eder.
Gerçek
Bölüm 2
/Gerçek
Yayın Tarihi: 25 Eylül 1991
George'un kız arkadaşı tam da Jerry'ye vergi denetimi konusunda yardım ederken ikilinin ilişkisi sona erer. Kramer, Elaine'in ev arkadaşıyla çıkmaya başlar.
Kalem
Bölüm 3
/Kalem
Yayın Tarihi: 02 Ekim 1991
Jerry ve Elaine, Jerry'nin babasının veda yemeğine katılmak için Florida'ya gider. Jack Klompus, Jerry'ye bir kalem verir. Elaine rahatsız bir yatakta sırtını incitir.
Köpek
Bölüm 4
/Köpek
Yayın Tarihi: 09 Ekim 1991
Uçaktaki sarhoş bir yolcu Jerry'den köpeğine bakmasını ister. Jerry'nin yokluğunda yalnız kalan George ve Elaine birlikte zaman geçirmeyi oldukça tuhaf bulur.
Kütüphane
Bölüm 5
/Kütüphane
Yayın Tarihi: 16 Ekim 1991
Katı bir kütüphane araştırmacısı gecikmiş bir kitap için Jerry'nin peşine düşer. George evsiz bir adamın lisede kendisini küçük düşüren eski öğretmeni olduğunu düşünür.
Otopark
Bölüm 6
/Otopark
Yayın Tarihi: 30 Ekim 1991
Ekip, arabalarını otoparkta kaybedince Elaine'in yeni balığının hayatı, George'un ailesiyle geçireceği gece ve Jerry'nin tuvalete yetişme ihtimali tehlikeye girer.
Kafe
Bölüm 7
/Kafe
Yayın Tarihi: 06 Kasım 1991
Jerry, Pakistanlı bir kafe sahibiyle arkadaş olur ve onu mekânda bazı değişiklikler yapmaya ikna eder. George'un kız arkadaşı ondan bir IQ testi yapmasını ister.
Kaset
Bölüm 8
/Kaset
Yayın Tarihi: 13 Kasım 1991
Elaine'in kimliğini gizleyerek Jerry'ye bıraktığı müstehcen bir ses kaydı, George'un ondan etkilenmesine neden olur. George, Çin'den kellik kremi sipariş eder.
Burun Estetiği
Bölüm 9
/Burun Estetiği
Yayın Tarihi: 20 Kasım 1991
George'un kız arkadaşı estetik ameliyat olur. Jerry seksi bulduğu ama birlikte vakit geçirmekten hoşlanmadığı bir kadınla çıkar. Kramer çok özel bir ceketin peşine düşer.
Misafirlikte Mahsur Kalmak
Bölüm 10
/Misafirlikte Mahsur Kalmak
Yayın Tarihi: 27 Kasım 1991
George, Elaine ve Jerry, Long Island'daki bir partide mahsur kalır. Daha sonra partinin ev sahibi haber vermeden Jerry'nin dairesine gelir.
Arabaları Çekmek
Bölüm 11
/Arabaları Çekmek
Yayın Tarihi: 04 Aralık 1991
George araba park ederek para kazanır. Kramer bir Woody Allen filminde rol kapar. Jerry tatsız bir araba kiralama deneyimi yaşar. Elaine yaşça çok büyük biriyle çıkar.
Kırmızı Nokta
Bölüm 12
/Kırmızı Nokta
Yayın Tarihi: 11 Aralık 1991
George, Elaine'e küçük bir kusuru olan kaşmir bir hırka satın alır. George iş yerinde ufak bir çapkınlık yapar. Elaine'in erkek arkadaşı yeniden içkiye başlar.
Metro
Bölüm 13
/Metro
Yayın Tarihi: 08 Ocak 1992
Ekibin yolları metroda ayrıldığında Jerry çıplak bir adamla dost olur, George bir kadınla tanışır, Kramer bir at yarışı tüyosu alır ve Elaine düğüne yetişmeye çalışır.
PEZ Şekermatiği
Bölüm 14
/PEZ Şekermatiği
Yayın Tarihi: 15 Ocak 1992
Bir PEZ şekermatiği yüzünden George'un kız arkadaşının piyano resitali mahvolur. Kramer sahil gibi kokan bir parfüm yaratır. Jerry bir müdahaleye ev sahipliği yapar.
İntihar
Bölüm 15
/İntihar
Yayın Tarihi: 29 Ocak 1992
Jerry, erkek arkadaşı intihara kalkışan bir kadınla yakınlaşır. George bir medyumdan gizemli bir uyarı alır. Elaine tıbbi bir test için oruç tutar.
Çöpçatanlık
Bölüm 16
/Çöpçatanlık
Yayın Tarihi: 05 Şubat 1992
Jerry ve Elaine, George'u Elaine'in arkadaşı Cynthia'ya ayarlar. Ancak ilk buluşmalarından kısa bir süre sonra George, Cynthia'nın hamile kalmış olabileceğini öğrenir.
Erkek Arkadaş, Kısım 1
Bölüm 17
/Erkek Arkadaş, Kısım 1
Yayın Tarihi: 12 Şubat 1992
Jerry'nin arkadaş olduğu beyzbol yıldızı Keith Hernandez, Elaine'e ilgi duymaya başlar.
Erkek Arkadaş, Kısım 2
Bölüm 18
/Erkek Arkadaş, Kısım 2
Yayın Tarihi: 12 Şubat 1992
George işsizlik maaşını almaya devam edebilmek için bir dolap çevirir.
Limuzin
Bölüm 19
/Limuzin
Yayın Tarihi: 26 Şubat 1992
Havaalanında mahsur kalan Jerry ve George, bir limuzinle şehre dönebilmek için George'un "O'Brien" adlı bir adamın kimliğine bürünmesi gerektiğine karar verir.
Hayırsever
Bölüm 20
/Hayırsever
Yayın Tarihi: 04 Mart 1992
Jerry bir arabaya çarpıp kaçan bir kadınla çıkar. George bir hapşırıktan sonra "çok yaşa" demeyen insanlardan rahatsız olur. Mary Hart'ın sesi Kramer'ı olumsuz etkiler.
Mektup
Bölüm 21
/Mektup
Yayın Tarihi: 25 Mart 1992
Jerry, Kramer'ın portresini yapan bir sanatçıyla çıkar. George kendini bir tablo satın almak zorunda hisseder. Elaine, Yankee'lerin maçına Baltimore şapkasıyla gider.
Park Yeri
Bölüm 22
/Park Yeri
Yayın Tarihi: 22 Nisan 1992
Kramer'ın arkadaşı Mike, Jerry'nin bir "sahtekâr" olduğunu düşünür. George ve Mike bir park yeri için kavga eder. Jerry yanlışlıkla bir çocuğa kötü bir haber verir.
Anahtarlar
Bölüm 23
/Anahtarlar
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 1992
Jerry, Kramer'dan yedek anahtarlarını ister. Bunun üzerine Kramer, Kaliforniya'ya taşınır. George ve Jerry, Elaine'in "Murphy Brown" için bir senaryo yazdığını keşfeder.