Sen Anlat Karadeniz
Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.
Ben anlatınca deli diyorlar!
Bölüm 1
/Ben anlatınca deli diyorlar!
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2018
On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar’ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes’in hayatındaki tek güzel şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit’tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta oğlunu da alarak kaçmaya çalışır. Ama her defasında yakalanır, kapılar tekrar üstüne kilitlenir ve yine şiddete maruz kalır. Her kurtulma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar. Tahir Kaleli, nam-ı diğer Deli Tahir, Karadenizli muhafazakâr bir ailenin oğludur. Ailenin sahip olduğu kum şirketinde masa başında oturacağına, kum gemilerinde kaptanlık yapmayı, koca koca direklerin tepelerinde makara yağlamayı tercih eden asi, mert, gözü pek, korkusuz bir Karadeniz delikanlısıdır. Tek derdi onu köyün en uslu kızıyla evlendirmek isteyen annesi Saniye’dir. Ancak Sayar Beton’la anlaşma imzalamak için geldikleri İstanbul’da, Tahir’in hayatı sonsuza kadar değişecektir. Vedat Sayar, Kaleli ailesini akşam yemeğine çağırınca Tahir’le Nefes tanışırlar. Tahir Nefes’e ilk gördüğü anda vurulur ve kısacık bir andan sonra evli barklı kadına bakmanın ağırlığını hissedip bakışlarını da ilgisini de Nefes’den çeker, ta ki o narin bileklerde şiddet izlerini görene kadar. Vedat, hasta kafasıyla karısına bileğindeki morlukları soran Tahir’i yanlış anlar; bileklerini gösterdiği için Nefes’i suçlar ve ceza olarak parmaklarını kırar. Bu artık son noktadır. Nefes kocasının misafirlerle ilgilenmesini fırsat bilerek oğlunu alır ve kaçar. Bu kaçış hem Tahir’i hem Nefes’i hem de Kaleli ailesini çok büyük bir çıkmazın içine sokacaktır. Nefes kaçar ama nereye? Tahir pikabının arkasında anne ve oğlunu bulunca ne yapacak? Vedat, karısını Tahir’in kaçırdığını anlarsa neler olacak? Kaleli ailesi, evli barklı bir kadın için Tahir’in hayatını riske atacak mı? Tahir senelerce şiddet gören bir kadını ve oğlunu kocasına teslim etmemek için neleri göze alacak, ne kadar ileri gidecek?
Karadeniz'de ortalık toz duman
Bölüm 2
/Karadeniz'de ortalık toz duman
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2018
Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin durmasına neden olur. Tahir, Nefes ve Yiğit’le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur. Sonunda, Yangazlar’ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar. Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat’ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca’ya işkence etmek, Vedat’ın canavarlığının son noktası olacaktır. Tahir ise, kaçtıkları yayla evinde, Vedat’ın sekiz yıldır Nefes’e neler çektirdiğini öğrenir. Nefes’in yaşadıklarını öğrenmek, o sert Karadeniz delikanlısının hüngür hüngür ağlamasına neden olur. O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz’in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar. Onlar saklandıkları yerde acılarıyla boğuşurlarken, Vedat ve Eyşan herkes için yeni acılar yaratmanın peşindedirler. Mustafa, ailesinin geçim kaynağı Kaleli Kum’un batması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Mustafa ailesini korumak için neleri göze alacak? Mustafa’nın ailesini korumak için yaptıkları, Tahir’in başına ne işler açacak? Vedat, karısının peşinden geldiği Sürmene’yi, cehenneme çevirmeyi başarabilecek mi?
Tahir'in gazabı Karadeniz'i yakacak
Bölüm 3
/Tahir'in gazabı Karadeniz'i yakacak
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2018
Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir. Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir’in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir? Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes’in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır. Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes’i korumaktan değil ama Nefes’in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan’la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez. Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.
Özgürlüğe kaçış
Bölüm 4
/Özgürlüğe kaçış
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2018
Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes’i geri istememektedir, karısını görmek istediği tek yer mezardır. Vedat’ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa’nın ona önerdiği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla birlikte Gürcistan üzerinden Rusya’ya kaçacak ve yeni bir hayata başlayacaktır. Çünkü hem Tahir’in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz yıllık işkenceye rağmen, ilk defa Tahir’in kanatmayı başardığı kalbini. Deli Tahir ise, onu iyice delirten kıskançlığın acısını hem Nefes’ten hem Mercan’dan çıkartır. Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi vardır; Yiğit. Yürekten bağlandığı bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan’a kadar götürmeye karar verir. Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan’a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin ayağa kalkmasına yol açar. Ama hiç beklenmedik bir şekilde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına tam destek verir.
Tahir pes etmiyor!
Bölüm 5
/Tahir pes etmiyor!
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2018
Nefes ve Yiğit’in Rusya’daki özgürlük hayalleri, Vedat’ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum’da Nefes’ten gelecek “sağ salim vardık” haberini beklerken, Vedat, Nefes’ten oğlunu da ayırır, Yiğit’i annesinin kollarından koparıp İstanbul’a gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedat’ın zalim ellerindedir. Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes’in her çığlığına tanık olur. Nefes’in Yiğit’i kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedat’ın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefes’i Vedat’ın ellerinden almak ve Yiğit’i kurtarmak. Karadeniz’de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan’la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan’a bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye’nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa’sının peşine düşer.
Karadeniz'de sular dinmiyor!
Bölüm 6
/Karadeniz'de sular dinmiyor!
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2018
Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes’e şartını koşar. “Yiğit’i görmek istiyorsan, evlen benimle!” Annesinden ilk öğrendiği rakamlar 155 olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar. Yiğit’i bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazar’ın şeytanın inine girmesine neden olur. Tahir, Yiğit’e ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafa’nın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedat’ın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?
Asiye, Mustafa’ya hayatı zehir eder.
Bölüm 7
/Asiye, Mustafa’ya hayatı zehir eder.
Yayın Tarihi: 07 Mart 2018
Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit’te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa’ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat’ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat’a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir’i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit’in kayboluşu, Nefes’in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat’tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes’e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan’a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir’i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca’nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır.
Karadeniz çalkalanıyor.
Bölüm 8
/Karadeniz çalkalanıyor.
Yayın Tarihi: 14 Mart 2018
Nazar’ın onlara sıktığı mermi, Tahir’i yaralamasa da kalbinden vurur. Nefes’in merminin önüne atlaması, bizim deli uşağı iyice dellendirir. Bütün sülaleyi ayağa diker ve Mercan’ın intihar girişimiyle çalkalanan Karadeniz’in Nefes’e kucak açması için tedbirler alır. Ama bu tedbirlerden bir tanesi, hem Tahir’in hem Nefes’in canını çok yakacaktır. Asiye vargücüyle Nefes’in ve Yiğit’in Karadeniz’e yerleşmesi için uğraşırken, Mustafa bir yandan kardeşine karşı duyduğu suçlulukla, bir yandan da yeni kurulan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla başetmeye çalışmaktadır. Tüm bu dertlerin arasında, Tahir’e vermek zorunda kaldığı bir söz, Mustafa’nın vicdan yükünü çok ama çok ağırlaştırır. Vedat ise, bir yandan Kalelileri batırmak için uğraşırken, bir yandan ablası Mercan’ın intihara kalkışmasının öfkesiyle yanan Nazar’a gözünü diker. Karısını ve oğlunu geri alabilmek için her fırsatı kullanmakta, Nefes’in üstüne tüm ağır silahlarıyla gitmektedir. Nefes bir yandan eski hapis hayatının yaralarını sarmaya çalışıp bir yandan yeni özgür hayatını inşa ederken, acaba fedakarlığı, onu Vedat’a götüren zaafı mı olacaktır?
Karadeniz'in zor imtihanı!
Bölüm 9
/Karadeniz'in zor imtihanı!
Yayın Tarihi: 21 Mart 2018
Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefes’in “sana ihtiyacım var” demesi olacaktır. Nefes daha Mustafa’nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmene’de çıkan dedikodulardan Osman Hoca’nın Nefes’e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır. Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat’ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz’e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır. Nefes’in imtihanına bir de Saniye’nin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder: “Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!” Kaleliler dağılıyor mu? Bağrına mazlum bir ana-oğlu sığdıramayan Karadeniz ailesi bunu nasıl ödeyecek? Bir yandan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla uğraşan, bir yandan iyice yalnızlaşan Mustafa neler yaşayacak? Karadeniz bu imtihandan sınıfta mı kalacak?
Konak'ta başkaldırı var!
Bölüm 10
/Konak'ta başkaldırı var!
Yayın Tarihi: 28 Mart 2018
Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahir’in daha fazla canı yanmasın diye burdan götürmek için ısrar ettiği Nefes’in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağı’nda, Asiye’nin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafa’nın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak’la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefes’i derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.
Deli Tahir yol ayrımında!
Bölüm 11
/Deli Tahir yol ayrımında!
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2018
Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes’in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes’in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Berrak’ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir’in zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir’i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat’ı Karadeniz’e gömmek. Vedat’ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır. Mustafa’nın Yiğit’i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir’in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat’ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?
Nefes çıkmaz sokakta!
Bölüm 12
/Nefes çıkmaz sokakta!
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2018
Vedat’ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes’i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes’in umudu, Tahir’in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir’in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes’e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun. Nefes ise Tahir’in esaretiyle Vedat’ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.
Aşk engel tanımıyor!
Bölüm 13
/Aşk engel tanımıyor!
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2018
Vedat, sistemli bir biçimde, tüm silahlarıyla Nefes'in üzerine gelmeye devam etmektedir. Berrak'tan sonra şimdi de Nefes'in karşısına babasını çıkarmıştır. Babasıyla tam da velayet mahkemesi sabahı karşılaşmak, Nefes'i çok sarsar ve kanında ilacın, ruhunda babasının zehriyle ilk duruşmaya çıkmak zorunda kalır. Üstüne bir de babasının bütün köye Nefes'in nikahlı kocasını bırakıp Tahir'e kaçtığını söylemesi, sadece Nefes'in değil ona destek olan insanların da zor duruma düşmesine neden olur. Yiğit de, bu zor durumdan nasibini alır ve çocuk kalbiyle annesinden ayrılma ihtimaliyle başa çıkmaya çalışır. Vedat, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Ama Vedat'ın anlayamadığı bir şey vardır; inanç. Nefes'in yolculuğu çok zor bir yolculuktur ama Nefes ve onun yoluna başını koyan Tahir birbirlerine inanmaktadırlar. Tahir, geçmişte Nefes'in yüreğinde açtığı yarayı, bu sefer başkalarının açtığı yarayı inancıyla iyileştirerek telafi edecektir. Deli Tahir'in akıllıca bir hamlesi, Nefes'i, bu zor yoldaki en önemli engellerden birinden kurtarır. Ama aynı Tahir'in Nefes'le Yiğit için yaptığı bir delilik, hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkıp onları çok zor duruma sokacaktır.
Her şey Yiğit için!
Bölüm 14
/Her şey Yiğit için!
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2018
Yiğit'in geçici velayetini kazanan Vedat, yine şeytani bir planın peşine düşer ve oğlunu da alıp otelden ayrılır. Yiğit'in nerede olduğunu bilememek Nefes'i ve Tahir'i çılgına çevirir. Bir de gayrı ahlaki hayat iddiası yüzünden Nefes Tahir'i kendisinden uzak durmaya zorlayınca, güçlü takımın her bir üyesi ayrı ayrı yerlere savrulur ve ayrı ayrı yanarlar. Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedat'ın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahir'in bu plana verdikleri karşılık, Vedat'ın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.
Nefes ve Tahir evlenebilecekler mi?
Bölüm 15
/Nefes ve Tahir evlenebilecekler mi?
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2018
Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefes'in sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği "Vedat'ın artığıyla evlenecek misin?" sözünden dolayı Nefes'e çok kızgındır. Nefes'in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes'in de karşısında dağ gibi durur. Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes'in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat'ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat'ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahir'le Nefes evlenebilecekler mi?
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2018
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2018
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2018
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2018
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2018
22. Suyun Altında Yaşam Savaşı
Bölüm 1
/22. Suyun Altında Yaşam Savaşı
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2018
Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur? Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?
23. Sünnet Töreni Heyecanı!
Bölüm 2
/23. Sünnet Töreni Heyecanı!
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2018
Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?
24. Nefes Tetiği Çekiyor!
Bölüm 3
/24. Nefes Tetiği Çekiyor!
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2018
25. Tahir Vicdanıyla baş başa
Bölüm 4
/25. Tahir Vicdanıyla baş başa
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2018
26. Nefesin En Zorlu Sınavı!
Bölüm 5
/26. Nefesin En Zorlu Sınavı!
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2018
27. Tahir Yiğiti Arıyor!
Bölüm 6
/27. Tahir Yiğiti Arıyor!
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2018
28. Arada Kanal Aşk
Bölüm 7
/28. Arada Kanal Aşk
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2018
29. Aile Olmanın Mutluluğu!
Bölüm 8
/29. Aile Olmanın Mutluluğu!
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2018
30. Herşey "Nefes" İçin!
Bölüm 9
/30. Herşey "Nefes" İçin!
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2018
31. En Mutlu Gün!
Bölüm 10
/31. En Mutlu Gün!
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2018
32. Tahir'in İçi Acıyor!
Bölüm 11
/32. Tahir'in İçi Acıyor!
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2018
33. Tahir Fırtınada Kaybolur!
Bölüm 12
/33. Tahir Fırtınada Kaybolur!
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2018
34. Asiye'nin Planı Ne?
Bölüm 13
/34. Asiye'nin Planı Ne?
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2018
35. Geri Dönüşü Olmayan Karar!
Bölüm 14
/35. Geri Dönüşü Olmayan Karar!
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2018
36. Kadınlar Pes mi Ediyor?
Bölüm 15
/36. Kadınlar Pes mi Ediyor?
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2018
37. Vedat Kötülüğe Doymuyor!
Bölüm 16
/37. Vedat Kötülüğe Doymuyor!
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2019
38. Asiyenin En Mutlu Günü!
Bölüm 17
/38. Asiyenin En Mutlu Günü!
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2019
39. Aile Darmadağın Oluyor
Bölüm 18
/39. Aile Darmadağın Oluyor
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2019
40. Nefes Nefese Kaçış
Bölüm 19
/40. Nefes Nefese Kaçış
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2019
41. Ayrılık da Sevdaya Dahil
Bölüm 20
/41. Ayrılık da Sevdaya Dahil
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2019
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2019
43. Geçmişten Gelen Sır!
Bölüm 22
/43. Geçmişten Gelen Sır!
Yayın Tarihi: 06 Mart 2019
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 13 Mart 2019
45. Kradeniz'de Aşk Zamanı
Bölüm 24
/45. Kradeniz'de Aşk Zamanı
Yayın Tarihi: 20 Mart 2019
46. Nefes'in çocuk Heyecanı
Bölüm 25
/46. Nefes'in çocuk Heyecanı
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2019
47. Nefes Yardıma Muhtaç
Bölüm 26
/47. Nefes Yardıma Muhtaç
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2019
48. Kör Kurşun
Bölüm 27
/48. Kör Kurşun
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2019
49. Nefes'in Büyük Korkusu
Bölüm 28
/49. Nefes'in Büyük Korkusu
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2019
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2019
51. Tahir'in Hesabı Var!
Bölüm 30
/51. Tahir'in Hesabı Var!
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
52. Nefes'ten Cesur Bir Adım
Bölüm 31
/52. Nefes'ten Cesur Bir Adım
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2019
Hesap verme zamanı!
Bölüm 1
/Hesap verme zamanı!
Yayın Tarihi: 04 Eylül 2019
Hesap verme zamanı! Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner Tahir. Bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2019
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2019
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2019
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2019
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2019
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2019
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2019
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2019
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2019