Sex/Life
Evli ve çocuklu bir kadın, fantezilerini süsleyen eski sevgilisinin tekrar hayatına girmesinin ardından cesur cinsel geçmişi ve mevcut gerçekliği arasında ikilem yaşar. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Eşler Connecticut'ta
Bölüm 1
/Eşler Connecticut'ta
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Evliliğindeki tutkunun azalmasından şikâyetçi olan Billie, eski sevgilisi Brad'le yaşadığı çılgın maceraları saplantı hâline getirir ve bunları günlüğünde kâğıda döker.
Gece Yarısı Metro İstasyonunda
Bölüm 2
/Gece Yarısı Metro İstasyonunda
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Billie duygusal iniş çıkışlarla dolu bir gün geçirir. Ancak ilişkilerinin fitilini tekrar ateşlemek isteyen Cooper'ın çabaları sayesinde heyecan dolu bir gece yaşar.
Geçmişin Gölgesinde
Bölüm 3
/Geçmişin Gölgesinde
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Cooper rakibinin kim olduğunu görmeye karar verir. Billie ise Brad'le yaşadığı çalkantılı ilişkiyi tanımlayan tutku dolu anları ve kalp kırıklıklarını aklından çıkaramaz.
Yeni New York
Bölüm 4
/Yeni New York
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Diğer annelerle kente giden Billie, burada Brad'le ilgili anılarının canlanmasının ardından Sasha'yla konuşmak ister. Cooper evliliğine dair kaygılarını biriyle paylaşır.
Banliyölerin Sesi
Bölüm 5
/Banliyölerin Sesi
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Brad'le aralarındaki özel bağı aklından çıkaramayan Billie, günlüğü konusunda Cooper'ın kafasını rahatlatmak için bir plan yapar.
Gizli Yerimiz
Bölüm 6
/Gizli Yerimiz
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Billie, evliliğine ve Brad'e karşı duyduğu hislere çözüm bulmak için profesyonel yardım alır. İş yerindeki başarılı bir günün ardından Cooper'a cazip bir teklif yapılır.
Kasabada Cumartesi Gecesi
Bölüm 7
/Kasabada Cumartesi Gecesi
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Brad, Billie ile ilişkisinde yaptığı hatalar üzerine düşünürken Billie ve Cooper evliliklerini hareketlendirmek için boylarından büyük işlere kalkışır.