Superstore
Bir megamarket çalışanlarının aile sıcaklığındaki iş ortamları ve aralarındaki ilişkiler, ortaya muazzam bir komedi çıkartıyor. Müşterilerle aralarında gerçekleşen zorlu pazarlıklarla, mağazada kaybolan çocuklarla, çalınan eşyalarla, soygunlarla ve akla gelmeyecek yüzlerce problemle uğraşacaklar gibi görünüyor. Aile sıcaklığında bir iş ortamına sahip bu insanların birlikte çalışıp sorunların üstesinden gelme çabaları oldukça komik anlar yaşatacak.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2015
Daha ilk günden kat şefi Amy'yi rahatsız eden ve müdür yardımcısı Dina'nın dikkatini çeken Jonah, Cloud 9'daki yeni işine tatsız bir başlangıç yapar.
Dergi Ziyareti
Bölüm 2
/Dergi Ziyareti
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2015
Cloud 9 şubesini haber yapmaya gelen muhabir, Glenn'in iyi bir izlenim yaratma çabalarına rağmen Jonah ile ilgilenir. Bo ve Cheyenne bir reklam müziği besteler.
Grip Aşısı ve Salsa
Bölüm 3
/Grip Aşısı ve Salsa
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2016
Grip aşısının rağbet görmesi üzerine Jonah, eczanedeki işlere yardımcı olmayı teklif eder. Amy mağazanın salsa sosunun satışa sunulmasıyla etnik klişelere savaş açar.
Manken
Bölüm 4
/Manken
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2016
Mağaza çalışanları, buldukları mankene şaşırtıcı biçimde benzeyen Jonah ile alay eder. Cheyenne'in bebeğini evlatlık verme planları Glenn ile Dina'nın arasını açar.
Mağazadaki Hırsız
Bölüm 5
/Mağazadaki Hırsız
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2016
Jonah kendini, Amy'nin iş yerine getirdiği kızına bakıcılık yaparken bulur. Dina bir mağaza hırsızının peşine düşer. Mateo ve Cheyenne bir koltuk için mücadele eder.
Gizli Müşteri
Bölüm 6
/Gizli Müşteri
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2016
Amy şirket sınavından yüksek puan alan Jonah ile alaylı-mektepli çatışmasına girer. Cloud 9 ekibi, şirket için casusluk yapan gizli bir müşteriyi yakalamaya odaklanır.
Renk Savaşları
Bölüm 7
/Renk Savaşları
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2016
Gün sonunda belirli bir satış hedefine ulaşırlarsa 100 dolarlık ikramiye alabileceklerini öğrenen çalışanlar birbirleriyle yarışa girer.
Düğün Günü İndirimi
Bölüm 8
/Düğün Günü İndirimi
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2016
Yıllık düğün indiriminin kaosunun ortasında çocuk yetiştirme masraflarını düşünen Bo panikler. Glenn eşcinsel evliliklerini desteklediğini göstermeye çalışır.
Bütün Gece
Bölüm 9
/Bütün Gece
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2016
Cloud 9 personeli, sabaha asmış olmaları gereken tabelayı getirecek kamyonun gecikmesiyle geceyi mağazada geçirmek ve oyalanmanın yollarını bulmak zorunda kalır.
Kademe İndirimi
Bölüm 10
/Kademe İndirimi
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2016
Dina'nın müdür yardımcılığından istifa ettiğini duyurması üzerine Jonah, kendini tuhaf bir durumun içinde bulur. Glenn yeni müdür yardımcısını aramaya koyulur.
Olimpiyatlar
Bölüm 1
/Olimpiyatlar
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2016
Amy, Olimpiyat promosyonu sayesinde Cloud 9'da çocukluk kahramanıyla tanışma şansı yakalar. Glenn vatanseverlik gösterisini abartır. Mateo önemli bir gerçeği öğrenir.
Grev
Bölüm 2
/Grev
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2016
Glenn'in kovulmasını protesto etmek için başlatılan grev üzerine bölge müdürü Jeff Sutton krizi yönetmeye gelir. Amy ve Jonah, Glenn'e yardım etmek için birlik olur.
İşe Dönüş
Bölüm 3
/İşe Dönüş
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2016
Bir iş yeri kazası, Amy'nin bölge müdürünü etkileme planlarını riske atar. Glenn sert bir patron olmaya çalışır. Jonah, Dina'nın personelin gönlünü almasına yardım eder.
Silahlar, Haplar ve Kuşlar
Bölüm 4
/Silahlar, Haplar ve Kuşlar
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2016
Jonah, Cloud 9'ın silah reyonunda çalışmak üzere görevlendirilir. Glenn mağazadaki tüm ertesi gün haplarını satın almaya kalkışır. Ekip bir karganın peşine düşer.
Şirket Maskotu Skandalı
Bölüm 5
/Şirket Maskotu Skandalı
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2016
Cloud 9 maskotunun korkunç bir suçla itham edilmesi üzerine Glenn, çalışanlara uyuşturucu testi yaptırmayı düşünür. Amy ve Jonah ise eşek şakalarıyla meşguldür.
Köpek Sahiplenme Günü
Bölüm 6
/Köpek Sahiplenme Günü
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2016
Mateo ve Jonah mağazadaki tüm köpekleri sahiplendirmekle görevlendirilir. Amy ve Glenn, ilişkilerinde çıkmaza giren Cheyenne ve Bo'ya farklı tavsiyelerde bulunur.
Cadılar Bayramı Hırsızlığı
Bölüm 7
/Cadılar Bayramı Hırsızlığı
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2016
Bir hırsızlık olayının ardından Dina'nın başlattığı soruşturma tüm çalışanların Cadılar Bayramı planlarını sekteye uğratır. Garrett kendini savunurken zor anlar yaşar.
Seçim Günü
Bölüm 8
/Seçim Günü
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2016
Cloud 9 resmi bir oy kullanma merkezine dönüşür. Dina ve Glenn kaybolan oy pusulalarını örtbas etmek zorundadır. Mateo kaçak göçmen statüsüne düştüğünü gizlemeye çalışır.
Sezonluk Eleman
Bölüm 9
/Sezonluk Eleman
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2016
Amy'ye çok yakın olan birisini işe alan Glenn, Noel Baba olmaya en uygun kişiyi bulmaya çalışır. Jonah ve Garrett geçici elemanlar üzerine bahis oynatmaya başlar.
Kara Cuma
Bölüm 10
/Kara Cuma
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2016
Çalışanlar büyük bir indirim gününde gıda zehirlenmesi geçirir ancak Amy, mide bulantısının başka bir sebebi olabileceğini düşünmektedir.
Kayıp Eşya
Bölüm 11
/Kayıp Eşya
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2017
Çalışanlarla kayıp eşya kutusunu boşaltan Amy bir tomar nakit para bulur ve bunu nereye harcayacağı konusunda Jonah'dan tavsiye alır. Dina, Garrett'ı çileden çıkarır.
Marka Değişimi
Bölüm 12
/Marka Değişimi
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2017
Mağazayı ziyarete gelen müdür yardımcısı, Jonah'nın tanıdığı bir isim çıkar. Mateo, Jeff'in bir çalışanla ilişki yaşadığı dedikodusuna kayıtsız kalamaz.
Hanımlar Yemeği
Bölüm 13
/Hanımlar Yemeği
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2017
Glenn kazara Amy'nin sırrını ifşa eder. Bunun üzerine Dina, Amy'nin moralini düzeltmek için sadece kadın çalışanların katıldığı özel bir öğle yemeği organize eder.
Sevgililer Günü
Bölüm 14
/Sevgililer Günü
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2017
Amy ve Glenn'in Cloud 9 çalışanları için çöpçatanlık denemesi umdukları gibi gitmez. Mateo, Sandra'yı kıskanır. Jonah bir hırsızı yakalamaya çalışır.
Süper Sıcak Mağaza
Bölüm 15
/Süper Sıcak Mağaza
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2017
Isıtma sistemi arızalanan Cloud 9'da sıcaklıkla birlikte gerilim de yükselir. Şirketin pek yardımcı olmayacağını anlayan Glenn, sorunu kendi başına çözmeye karar verir.
Zindelik Fuarı
Bölüm 16
/Zindelik Fuarı
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2017
Amy, Mateo ve Jeff'in gizlice buluştuğunu görünce Garrett ona bu işe burnunu sokmamasını tavsiye eder. Glenn ve Jonah mağazada hararetli bir tartışma yaşar.
Erdemlilik Ödülü
Bölüm 17
/Erdemlilik Ödülü
Yayın Tarihi: 16 Mart 2017
Amy ailesinin yeni bir eve taşınmasına yardım etmeye giderken Jonah kendisine eşlik eder. Glenn çok istediği bir ödülü Garrett'ın kazanmasından korkar.
Mateo'nun Son Günü
Bölüm 18
/Mateo'nun Son Günü
Yayın Tarihi: 23 Mart 2017
Başka bir Cloud 9 mağazasına transfer olmaya çalışan Mateo sorun yaşayınca Jonah ve Cheyenne ona tavsiyede bulunur. Glenn bir internet trolüyle mücadele eder.
Glenn'in Çocukları
Bölüm 19
/Glenn'in Çocukları
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2017
Glenn'in tüm çocuklarını mağazaya davet etmesi Cloud 9'da kaosa neden olur. Glenn'in büyük kızı ve Jonah arasında romantik anlar yaşanırken küçük bir çocuk kaybolur.
Bahar Temizliği
Bölüm 20
/Bahar Temizliği
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2017
Jonah, kızıyla çıkmasına izin vermesi için Glenn'i etkilemeye çalışır. Cheyenne'in nişanlısı Bo, Cloud 9'da çalışmaya başlar. Amy ve Garrett bir araştırmaya girişir.
Cheyenne'in Düğünü
Bölüm 21
/Cheyenne'in Düğünü
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2017
Cheyenne ve Bo için büyük gün gelip çatar ancak işler planladıkları gibi gitmez. Amy ve Jonah dedikodularla başa çıkmaya çalışırken Mateo, Jeff'i görmezden gelmektedir.
Büyük Açılış
Bölüm 1
/Büyük Açılış
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2017
Çalışanlar, mağazayı büyük açılışa hazırlarken zamanla yarışır. Amy ve Jonah arasında tuhaf bir gerginlik vardır. Dina, kendi dengini bulur.
Brett Ölür
Bölüm 2
/Brett Ölür
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2017
Çalışanlar öldüğünü düşündükleri Brett'i anar. Mateo ve Cheyenne çalışmaktan kaytarmaya çalışır. Amy, Dina'nın kaygı bozukluğu sorunları yaşadığından endişelenir.
Yeni Yarı Zamanlı Çalışanlar
Bölüm 3
/Yeni Yarı Zamanlı Çalışanlar
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2017
Kızı Cloud 9'da işe başlayan Amy, Jonah'dan ebeveynlik üzerine tavsiyeler alır. Bu sırada Garrett ve Dina, ilişkilerini bitirenin kim olduğu konusunda tartışır.
İş Yerinde Zorbalık
Bölüm 4
/İş Yerinde Zorbalık
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2017
Bir soygun girişiminin ardından çalışanlar arasında gerilim tırmanır. Amy iş arkadaşlarının buluşurken kendisine haber vermediklerini keşfeder.
Sal Ölür
Bölüm 5
/Sal Ölür
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2017
Cadılar Bayramı'ndaki ürkütücü bir keşif yüzünden panikleyen Glenn, müşterilerin kafasını karıştırır. Amy ve Garrett, Jonah'nın telefonunda bir flört uygulaması kullanır.
Sağlık Fonu
Bölüm 6
/Sağlık Fonu
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2017
Mateo evde hazırlanmış ilaçlarla kulak enfeksiyonunu yenmeye çalışır. Amy ve Jonah, Cloud 9'ın berbat sağlık sigortası planına bir alternatif sunmaya karar verir.
Noel Arifesi
Bölüm 7
/Noel Arifesi
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2017
Amy sıkıcı Noel arifesini çılgın bir maceraya çevirmek için işe koyulur. Jonah ve Garrett'ın arası ev yüzünden iyice açılır. Glenn, Noel ruhunu canlandırmaya çalışır.
Viral Video
Bölüm 8
/Viral Video
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2018
Bir Cloud 9 çalışanının internette tartışmalı bir video paylaşmasıyla Dina, personelin sosyal medya hesaplarını izlemeye başlar. Amy, Instagram'ı takıntı hâline getirir.
Altın Küre Partisi
Bölüm 9
/Altın Küre Partisi
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2018
Boşandıktan sonra ne kadar iyi hissettiğini ispatlamak için bir parti vermek isteyen Amy, Dinah ve Jonah'dan yardım ister. Dina partide büyük bir fedakârlıkta bulunur.
Yüksek Hacimli Mağaza
Bölüm 10
/Yüksek Hacimli Mağaza
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2018
Mağazanın seviye atlayacağı duyurulunca Amy, Jonah ve Dina bu durumun artılarını ve eksilerini düşünür. Cheyenne, Glenn için taşıyıcı annelik yapmaya kazara gönüllü olur.
Melekler ve Deniz Kızları
Bölüm 11
/Melekler ve Deniz Kızları
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2018
Amy, Cheyenne ve eski bir hükümlü olan annesi arasındaki bir anlaşmazlığın ortasında kalır. Jonah, Garrett'ın hafta sonu için yaptığı harika planları mahvetmek üzeredir.
Kunduz Günü
Bölüm 12
/Kunduz Günü
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2018
Kısa süre önce boşanan Amy, henüz yeniden flört etmeye hazır değildir. Ama Mateo ona birini ayarlamaya çalışınca daha iyi adaylar bulabileceğini herkese göstermek ister.
Video Oyunu Yayımı
Bölüm 13
/Video Oyunu Yayımı
Yayın Tarihi: 01 Mart 2018
Oyun severler yeni bir video oyunu için Cloud 9'a hücum edince Amy oyunun bir kopyasını kendisine ayırmaya çalışır. Glenn ve Sandra, mağazada "emzirme" isyanına yol açar.
Güvenlik Eğitimi
Bölüm 14
/Güvenlik Eğitimi
Yayın Tarihi: 08 Mart 2018
İş yerinde yaralanınca kaçak göçmen statüsünün ortaya çıkmasından korkan Mateo, Jonah'dan yardım alır. Amy, Kelly'yi ne kadar çok sevdiğini herkese göstermeye çalışır.
Dokunulmazlık
Bölüm 15
/Dokunulmazlık
Yayın Tarihi: 15 Mart 2018
Jonah ve Amy garip bir durumun altında kalkmaya çalışır. Glenn ve Dina hatalarını itiraf eden tüm çalışanların affedileceğini duyurur.
Target
Bölüm 16
/Target
Yayın Tarihi: 22 Mart 2018
Jeff, Cloud 9'dan ayrılıp Target'ta çalışmaya başlar. Bunun üzerine Garrett, Jeff'in diğer çalışanları da beraberinde götürmek istediğine Glenn'i inandırır.
Bölge Müdürü
Bölüm 17
/Bölge Müdürü
Yayın Tarihi: 29 Mart 2018
Mağazayı ziyaret eden yeni bölge müdürü tasarruf amacıyla bazı giderleri kısmaya karar verince Amy ve Jonah ondan kimseyi işten çıkarmamasını rica eder.
Yerel Satıcı Günü
Bölüm 18
/Yerel Satıcı Günü
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2018
Yerel küçük işletmeler Cloud 9'da tezgâh açınca Glenn, Jerusha'nın el yapımı kanaviçelerini satmasına yardım etmeye çalışır. Bir adam Amy ile İspanyolca flört eder.
Piyango
Bölüm 19
/Piyango
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2018
Piyango çılgınlığı mağazayı kasıp kavururken Dina, çalışanları mümkün olduğunca çok bilet satmaya teşvik eder. Amy zam istemek için Laurie'yi bulmaya çalışır.
Cinsiyet Duyurusu
Bölüm 20
/Cinsiyet Duyurusu
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2018
Mağazada Glenn ve Jerusha'nın bebeği için bir cinsiyet duyurusu partisi düzenlenirken Dina da kendi durumuyla ilgili paniklemeye başlar. Amy, can sıkıcı bir haber alır.
Sonuçlar
Bölüm 21
/Sonuçlar
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2018
Amy ve Jonah, aralarında yaşananların sonuçlarıyla baş etmeye çalışır. Glenn ve Dina, mağazada Cloud 9 CEO'sunu ağırlayabilmek için Garrett'ın yardımını ister.
Okula Dönüş
Bölüm 1
/Okula Dönüş
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2018
Açığa alınan Amy ve Jonah işe geri döner. İkili, karşılaşacakları şakalara ve alaycı yorumlara hazırlıklıdır. Jeff ise Mateo'yu geri kazanmak için her yolu dener.
Bebek Partisi
Bölüm 2
/Bebek Partisi
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Jonah, Amy'nin bebek eşyaları toplamasına yardım eder. Glenn ve Jerusha'nın hamilelik fotoğraflarından esinlenen Dina da fotoğraf çektirmek için Mateo'dan yardım alır.
Zehirli İş Ortamı
Bölüm 3
/Zehirli İş Ortamı
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Amy ve Jonah, yeni ilişkilerini gizli tutmaya çalışır. Kelly başka bir şubeye geçmek ister. Cheyenne, Cloud 9 için araba paylaşımı planını organize etmekte zorlanır.
Kostüm Yarışması
Bölüm 4
/Kostüm Yarışması
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Amy ve Mateo çalışanlar arasındaki bir kostüm yarışmasında birinci olmak için dalavere çevirmekten çekinmez. Glenn yeni otomatik alışveriş arabası toplayıcıyla meşguldür.
Doğum Günü
Bölüm 5
/Doğum Günü
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Hem Dina hem de Amy'nin doğum sancıları başlar. Dina havalı bir hastanede kraliyet ailesindenmiş gibi ağırlanırken Amy civardaki bir klinikte bambaşka bir deneyim yaşar.
Doğum İzni
Bölüm 6
/Doğum İzni
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Doğum izni hakkı olmadığını öğrenen Amy, iş yerinde kâbus gibi bir gün geçirir. Jonah ve Garrett, yeni mevsimlik çalışanı seçme görevini üstlenir.
Yeni Girişim
Bölüm 7
/Yeni Girişim
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Cloud 9'ın yeni iş yeri politikasından esinlenen Garrett ve Dina, kimin en uzun süre gülümseyebileceği konusunda yarışa girişir. Amy, Jonah'nın ebeveynleriyle tanışır.
Müdürlerin Konferansı
Bölüm 8
/Müdürlerin Konferansı
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Jonah ve Amy, Chicago'da bir gece ücretsiz konaklamak için Glenn'in konferans biletlerini alır. Mateo'nun kaçak olduğu tüm mağazada duyulur.
Glenn'in Yeni İş Eğitimi Sistemi
Bölüm 9
/Glenn'in Yeni İş Eğitimi Sistemi
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2018
Glenn yeni ve üstün bir eğitim sistemini hayata geçirir. Cheyenne ve Mateo yeni bir iş fikri için beyin fırtınası yapar. Dina'nın geleceğine dair soru işaretleri vardır.
Cloud 9 Akademisi
Bölüm 10
/Cloud 9 Akademisi
Yayın Tarihi: 07 Mart 2019
Amy ve Cheyenne, kariyerlerinde yükselmek için Cloud 9 Akademisine katılır. Dina ve Garrett, Glenn'in kızına bakıcılık yapar. Jonah ve Mateo politik faaliyetlere başlar.
Adım Yarışması
Bölüm 11
/Adım Yarışması
Yayın Tarihi: 14 Mart 2019
Cloud 9 şubeleri arasında en çok adım atanın kazanacağı bir yarışma düzenlenince Amy, Jonah ve Dina çalışanları motive etmek için sahte bir rekabet ortamı yaratır.
Tipi
Bölüm 12
/Tipi
Yayın Tarihi: 21 Mart 2019
St. Louis'i etkisi altına alan muazzam bir kar fırtınası yüzünden Cloud 9 çalışanları ve müşterilerinin mahsur kaldığı mağazada gerilim ve kavgalar baş gösterir.
Aşk ve Kuşlar
Bölüm 13
/Aşk ve Kuşlar
Yayın Tarihi: 28 Mart 2019
Dina'nın kuşlarını iş yerine getirmesi üzerine Jonah ve Amy'nin ilk Sevgililer Günü altüst olur. Kuş krizinden Garrett da nasibini alır.
Küçük Suçlar
Bölüm 14
/Küçük Suçlar
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2019
Yeni bir kariyer fırsatını değerlendirmek isteyen Amy üst düzey bir yöneticiyle karşı karşıya gelir. Garrett ve Cheyenne cep telefonlarından kurtulmaya çalışır.
Maaş
Bölüm 15
/Maaş
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2019
Ne kadar maaş aldığını kazara tüm mağaza çalışanlarına duyuran Amy'nin iş arkadaşlarıyla arası bozulur. Mateo kendini terfi ettirmeye çalışır.
Paskalya
Bölüm 16
/Paskalya
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2019
Kendisiyle dalga geçildiğinden şüphelenen Amy, çalışanları gizlice izler. Dina mağazada bir Paskalya Tavşanı arar. Glenn ise kilisedeki oyununa hazırlanır.
Quinceañera
Bölüm 17
/Quinceañera
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2019
Amy'nin kızının quinceañera'sına katılan Jonah, kendini buraya ait hissetmekte zorlanır. Dina'nın bazı ergenler arasında oldukça popüler olduğu anlaşılır.
Cloud Yeşil
Bölüm 18
/Cloud Yeşil
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2019
Amy, Dina'nın itirazlarına rağmen Glenn'in papazının Dünya Günü için bir stant açmasına izin verir. Jonah'nın Cloud 9'daki doğa dostu aktivite çalışmaları ilgi görmez.
Tarayıcılar
Bölüm 19
/Tarayıcılar
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2019
Şirket Amy'den ekibin çalışma saatlerini kısmasını isteyince, tepki gösterenleri idare etme işini Dina üstlenir. Jonah ve diğerleri, tarayıcılarla kovboyculuk oynar.
#Cloud9Rezaleti
Bölüm 20
/#Cloud9Rezaleti
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2019
Mağazadaki bir rezaletin fotoğrafı internette yayılınca Amy ve Jonah bu durumu fırsata çevirmeye çalışır. Dina ise tweet'i kimin paylaştığını bulmak için uğraşır.
Sandra'nın Mücadelesi
Bölüm 21
/Sandra'nın Mücadelesi
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2019
Sandra'nın sendikalaşmayla ilgili başlattığı tartışmalar üzerine Amy ve Dina, Cloud 9 şirketini ziyaret eder. Jonah çalışanların toplantısını sabote etmeye çalışır.
Cloud 9.0
Bölüm 1
/Cloud 9.0
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019
Amy, Mateo'nun gözaltına alınmasıyla baş etmeye çalışan ve yeni gelen robot çalışanın işleri ellerinden almasından korkan iş arkadaşlarına destek olmaya çalışır.
Tanık İfadeleri
Bölüm 2
/Tanık İfadeleri
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2019
Amy, Mateo için övgülerle dolu tanık ifadeleri toplamaya çalışır. Jonah, Sandra için bir nişan partisi düzenler. Glenn ve Marcus, Mateo'nun eski dolabı için rekabet eder.
Zoraki İşe Alım
Bölüm 3
/Zoraki İşe Alım
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Amy, Dina'nın düşmanı Colleen'i işe alır. Bunun üzerine Dina, Colleen'i istifaya zorlaması için Garrett'a şantaj yapar. Jonah, Marcus'a yakın davranmak zorunda kalır.
Alışveriş Merkezi Kapanıyor
Bölüm 4
/Alışveriş Merkezi Kapanıyor
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Civardaki alışveriş merkezi kapanınca mağazaya doluşan müşteriler Amy ve Dina'yı sevindirir. Ama kısa sürede bazılarının amacının alışveriş yapmak olmadığını anlarlar.
Kendine Vakit Ayırma
Bölüm 5
/Kendine Vakit Ayırma
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2019
Glenn bir sağlık sorunu yaşayınca Dina duruma el atar. Jonah ve Cheyenne, daha fazla dinlenmesi için Amy'yi ikna etmeye çalışır. Mateo mağazada yeni bir göreve başlar.
Şaka mı Şeker mi?
Bölüm 6
/Şaka mı Şeker mi?
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Yeni bölge müdürünü etkilemek isteyen Amy, Cadılar Bayramı kutlamalarını abartır. Son sendika kartını da elde eden Jonah tanıdık bir yüzle yeniden bir araya gelir.
Hırsız Rehabilitasyonu
Bölüm 7
/Hırsız Rehabilitasyonu
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2019
Amy bölge müdürünün gözünde sert bir patron imajı yaratmaya çalışır. Dina hırsız rehabilitasyon programını yönetirken kendisine yardım etmesi için Mateo'yu görevlendirir.
Oyuncak Bağışı
Bölüm 8
/Oyuncak Bağışı
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2019
Mateo'nun göçmenlik davasında elini güçlendirmek için hayır etkinliği düzenlemesine yardım eden Amy ve Jonah, rakip bir hayır kurumu temsilcisiyle karşı karşıya gelir.
Kaldırımda Teslimat
Bölüm 9
/Kaldırımda Teslimat
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2019
Şirketin sunduğu yeni bir hizmet Jonah, Cheyenne ve diğer çalışanların iş yükünü daha da artırır. Amy mağazayı ziyarete gelen kardeşi Eric için çöpçatanlığa soyunur.
Pazarlık
Bölüm 10
/Pazarlık
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2019
Şirketle sendika sözleşmeleri için pazarlık yapan Cloud 9 çalışanlarını Jonah ve Sandra temsil eder. Sendikanın geleceğinden endişelenen Amy kendini oyalamaya çalışır.
Kadın Patron
Bölüm 11
/Kadın Patron
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2020
Amy, Cloud 9'ın satışından sonra yeni ana şirkete ulaşmakta zorlanır. Sandra'nın, Carol karşısında yardıma ihtiyacı vardır. Jonah cinsiyet eşitliği mücadelesi başlatır.
Myrtle
Bölüm 12
/Myrtle
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020
Çalışanlar çok sevdikleri bir iş arkadaşlarının kaybıyla yasa boğulur. Cheyenne, Mateo'yu olası bir saadet zincirinde işe alır. Dina'nın sürpriz bir ziyaretçisi vardır.
Ayrımcılık
Bölüm 13
/Ayrımcılık
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2020
Amy'nin yeni asistanı olarak Mateo'yu işe almak istemesi mağaza çalışanları arasında rekabete yol açar. Sandra, Glenn ve Dina arasındaki güç savaşının ortasında kalır.
Sandra'nın Düğünü
Bölüm 14
/Sandra'nın Düğünü
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2020
Sandra ve Jerry dünya evine girmeye hazırlanır! Dina'nın düğün güvenliği takıntısının tüm planları altüst etmesine ramak kalınca Amy duruma el koyar.
Mısır Gevreği Büfesi
Bölüm 15
/Mısır Gevreği Büfesi
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2020
Amy ve Jonah mağazaya mısır gevreği barı gönderen Zephra'nın gizli planları olmasından şüphelenir. Dina bir dolandırıcıyla uğraşır. Garrett, Glenn'i kandırmaya çalışır.
Çalışan Uygulaması
Bölüm 16
/Çalışan Uygulaması
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2020
Yeni Zephra uygulamasını indiren çalışanlar beklenmedik sorunlarla karşılaşır. Dina'nın gönderdiği mesajlar Amy'yi öfkelendirir. Jonah, Garrett'a eşek şakası yapar.
Zephra Değer Veriyor
Bölüm 17
/Zephra Değer Veriyor
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2020
Amy'nin düzenlediği kamu hizmeti etkinliği Jeff'in dönüşü ve Glenn'in yardım etme hevesiyle tehlikeye girer. Bir Zephra çalışanı Amy'nin profilini oluşturmaya çalışır.
Oyun Günü
Bölüm 18
/Oyun Günü
Yayın Tarihi: 19 Mart 2020
Bebeğini mağazaya getirmek zorunda kalan Amy, çalışanlar tarafından ebeveynliği konusunda eleştirilir. Sandra ve Cheyenne, bir komplo teorisi ortaya atar.
Carol Geri Döner
Bölüm 19
/Carol Geri Döner
Yayın Tarihi: 26 Mart 2020
Amy, Cloud 9'a geri dönen Carol ile hiç kimsenin çalışmak istemediğini fark eder. Jonah protestocuları kendisinin de onlardan biri olduğuna ikna etmeye çalışır.
Müşteri Safarisi
Bölüm 20
/Müşteri Safarisi
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2020
Amy, ebeveynleri ve erkek kardeşi ile yemeğe çıkan Jonah'ya eşlik eder ancak aile içi tartışmalara hazırlıksız yakalanır. Dina'nın yeni sevgilisi ona sürpriz yapar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2020
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2020
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2020
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2020
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2021
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2021
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2021
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2021
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2021
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2021
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 04 Mart 2021
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 11 Mart 2021
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 18 Mart 2021
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 25 Mart 2021