The Flash

4. Sezon

The Flash Reborn
Bölüm 1
/The Flash Reborn
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2017
Barry hız gücünde sıkışıp kalır. Bu sırada güçlü bir yeni kötü karakter ölümcül bir ültimatom vererek Iris ve yanındakileri zor bir durumda bırakır.
Mixed Signals
Bölüm 2
/Mixed Signals
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2017
Cisco'nun geliştirilmiş kıyafetine uyum sağlamakta zorlanan Barry teknolojiyi kontrol etme gücüne sahip tehlikeli bir meta ile uğraşır.
Luck Be a Lady
Bölüm 3
/Luck Be a Lady
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2017
Bir dizi kaza ve sorunla karşılaşan Barry ve yanındakiler, bu talihsizliklerin tek nedeninin kötü şansları olmayabileceğini fark eder.
Elongated Journey into Night
Bölüm 4
/Elongated Journey into Night
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2017
Cisco, Earth-1'de Gypsy ve babası Breacher'ı görünce şok geçirir. Barry ise eski düşmanı kaypak Ralph Dibny ile mücadele eder.
Girl's Night Out
Bölüm 5
/Girl's Night Out
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2017
Barry ve diğer erkekler bekârlığa veda partisi için kente giderken Iris kızlarla dışarıda bir gece geçirir. Ancak kutlamalar birkaç engele takılır.
When Harry Met Harry...
Bölüm 6
/When Harry Met Harry...
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2017
Ralph Dibny, Cisco'nun özelleştirilmiş kıyafetini giyip Elongated Man olarak yaşamayı dener. Biri Amerikan yerlilerine ait eşyaları toplayan koleksiyoncuları hedefler.
Therefore I Am
Bölüm 7
/Therefore I Am
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2017
Barry'nin DeVoe'nun kimliği ve niyeti hakkındaki şüpheleri onun ekibin geri kalanıyla arasını açar. Iris büyük düğüne hazırlanır.
Crisis on Earth-X, 3. Kısım
Bölüm 8
/Crisis on Earth-X, 3. Kısım
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Barry, Earth-X'in başlattığı sinsi işgale karşı Supergirl, Green Arrow ve Efsaneler ile iş birliği yapar.
Don't Run
Bölüm 9
/Don't Run
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2017
Barry'nin speedster geçirmez bir hapishanede sıkışıp kalması ve Amunet'in Caitlin'i rehin almasıyla ekip kimi kurtaracağı konusunda zorlu bir seçimle karşılaşır.
The Trial of the Flash
Bölüm 10
/The Trial of the Flash
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2018
Üzerine işlemediği bir suç atılan ve mahkemeye çıkartılan Barry, dünyaya ikinci kişiliğini açıklama zamanının gelip gelmediğine karar vermek zorundadır.
The Elongated Knight Rises
Bölüm 11
/The Elongated Knight Rises
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2018
Central City'ye dönen alçak bir düşman Ralph'ın cesaretini sınar. Barry ise içinde bulunduğu zorlu durumlara rağmen iyimserliğini kaybetmemeye çalışır.
Honey, I Shrunk Team Flash
Bölüm 12
/Honey, I Shrunk Team Flash
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2018
Sylbert Rundine dokunduğu her şeyi küçültebilir. Cisco ve Ralph bu meta insana karşı savaşırken onun bu yeteneğini birinci elden öğrenecek.
True Colors
Bölüm 13
/True Colors
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2018
Barry, Amunet'in planları hakkında uğursuz haberler aldığında hücre arkadaşlarını kurtarmak için tehlikeli bir seçim yapmak zorunda kalır.
Subject 9
Bölüm 14
/Subject 9
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2018
Barry ve ekip müzikal yetenekleriyle insanları yere yapıştıran sıra dışı bir müttefikle tanışır. Ralph ise önceliklerini gözden geçirir.
Enter Flashtime
Bölüm 15
/Enter Flashtime
Yayın Tarihi: 06 Mart 2018
Barry zamanı olabildiğince yavaşlatarak patlayan bir bombanın Central City'yi yok etmesini önlemenin bir yolunu çaresizce arar.
Run Iris, Run
Bölüm 16
/Run Iris, Run
Yayın Tarihi: 13 Mart 2018
Uğursuz bir yeni düşmanla karşılaşmasının ardından Iris, Barry'nin tüm hızına sahip olur ve Central City'yi korumak zorunda olan yeni kahraman rolüne soyunur.
Null and Annoyed
Bölüm 17
/Null and Annoyed
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2018
Ralph'in geri kalan bus metalarının izini sürme konusunda takındığı umursamaz tavır Barry'nin sabrını sınar. Cisco, Breacher'ın iyilik isteğini yanıtlar.
Lose Yourself
Bölüm 18
/Lose Yourself
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2018
Flash Ekibi, Thinker'la hesaplaşmaya hazırlanırken Ralph riskli bir adım atıp atmamayı düşünür. Harry'nin davranışı Joe'nun şüphelenmesine yol açar.
Fury Rogue
Bölüm 19
/Fury Rogue
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2018
Patlayıcı bir metayı güvenli bir şekilde taşımak için biraz desteğe ihtiyaç duyan Barry ve Flash Ekibi, Leo Snart'tan yani namıdiğer Citizen Cold'dan yardım ister.
Therefore She Is
Bölüm 20
/Therefore She Is
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2018
Barry ile Flash Ekibi, Thinker'ın planının meyve vermesini önlemek için çaresizce bir hamle yaptığında Gypsy onların yardımına koşar.
Harry and the Harrisons
Bölüm 21
/Harry and the Harrisons
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2018
Barry ve Flash Ekibi beklenmedik bir ortakla sakıncalı bir anlaşma yapar. Cisco ise kötü haberler alan Harry'ye yardımcı olur.
Think Fast
Bölüm 22
/Think Fast
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2018
DeVoe'nun son oyunu yaklaşırken Barry iç parçalayıcı bir karar vermek zorundadır. Ya tek başına savaşacak ya da dostlarından yardım alıp onların hayatını riske atacaktır.
We Are the Flash
Bölüm 23
/We Are the Flash
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2018
Barry, DeVoe'nun bilincine girmek için cüretkâr bir hamle yapar. Sürpriz bir müttefik Flash Ekibi'ne büyük ihtiyaç duydukları desteği sağlar.