The Flash

6. Sezon

Into The Void
Bölüm 1
/Into The Void
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2019
Hâlâ yas tutan Barry bir kara delik problemiyle kendini oyalamaya çalışırken Iris cevaplara sahip olabilecek eksantrik bir bilim insanını arar.
A Flash of The Lightning
Bölüm 2
/A Flash of The Lightning
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2019
Barry, Iris'in teşvikiyle kaderine ilişkin ikinci bir görüş almak için geleceğe gider. Flash Ekibi'nin geri kalanı ise bir metaya yardım etmek için harekete geçer.
Dead Man Running
Bölüm 3
/Dead Man Running
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2019
Görünüşte kaçınılmaz olan kaderine gizlice hazırlanan Barry, Flash Ekibi ile birlikte, karanlık madde toplamak için her yolu deneyen bir meta insanın peşine düşer.
There Will Be Blood
Bölüm 4
/There Will Be Blood
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2019
Kriz yaklaşırken Barry, Cisco'yu kaçınılmaz sona hazırlamaya çalışır. Ramsey Rosso hastalığı için kalıcı bir tedavi arar.
Kiss Kiss Breach Breach
Bölüm 5
/Kiss Kiss Breach Breach
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2019
Cisco'nun liderlik yetenekleri sınanırken Barry ve Iris kısa bir tatile çıkar. Killer Frost ise Ramsey Rosso'nun peşine düşer.
License To Elongate
Bölüm 6
/License To Elongate
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2019
Barry, Flash sonrası dünyada cesur olmasını öğretme umuduyla Ralph ile takılır. Nash bir ölüm kalım projesi için Allegra'dan yardım ister.
The Last Temptation of Barry Allen: 1. Kısım
Bölüm 7
/The Last Temptation of Barry Allen: 1. Kısım
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2019
Ramsey Rosso tarafından kasten virüs bulaştırılan Barry hayatının en büyük sınavından geçer. Iris uğursuz bir komployu araştırır.
The Last Temptation of Barry Allen: 2. Kısım
Bölüm 8
/The Last Temptation of Barry Allen: 2. Kısım
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2019
Iris ve Cisco, Barry'yi Ramsey'in kötücül etkisinden kurtarmak için mücadele ederken Flash Ekibi'nin geri kalanı Central City genelinde Bloodwork’un ordusuyla çatışır.
Crisis on Infinite Earths: Hour Three
Bölüm 9
/Crisis on Infinite Earths: Hour Three
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2019
Supergirl, Black Lightning ve diğerlerinin katılımıyla Barry ve Flash Ekibi anti madde dalgasının çoklu evreni yok etmesini önlemenin bir yolunu bulmaya çalışır.
Marathon
Bölüm 10
/Marathon
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2020
Önemli bir ipucunu takip eden Iris alçak bir örgütü araştırır. Barry ise maskenin ardındaki gizemi çözmek için harekete geçer.
Love is a Battlefield
Bölüm 11
/Love is a Battlefield
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2020
Barry ve Iris'in Sevgililer Günü yemeği belalı bir baş düşman tarafından kabaca yarıda kesilir. Allegra, Frost'tan talep etmediği bir yardım alır.
A Girl Named Sue
Bölüm 12
/A Girl Named Sue
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2020
Arayışının başarısız olmasından aylar sonra Ralph sonunda Sue Dearbon'a ilişkin bir ipucu bulur. Iris aynalarla oynar. Barry kapanmış bir dosyayı yeniden açar.
Grodd Friended Me
Bölüm 13
/Grodd Friended Me
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2020
Krizin yol açtığı değişiklikler karşısında hüsrana uğrayan ve bunlarla başa çıkmakta zorlanan Barry, giriştiği deneyde sürpriz sonuçlar elde eder.
Death of the Speed Force
Bölüm 14
/Death of the Speed Force
Yayın Tarihi: 10 Mart 2020
Çocuk Flash, Barry'ye hız gücüne ilişkin korkunç bir uyarıda bulunur. Cisco tehlikeli bir metaya karşı verilen mücadeleye yardım etmek için döner.
The Exorcism of Nash Wells
Bölüm 15
/The Exorcism of Nash Wells
Yayın Tarihi: 17 Mart 2020
Eva bir görev için Iris ve Kamilla'nın ikiz versiyonlarından yardım alır. Flash Ekibi Nash'i incelerken Barry tehlikeli bir yeni düşmanla karşılaşır.
So Long and Goodnight
Bölüm 16
/So Long and Goodnight
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2020
Ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya olmasına rağmen Joe tedbir almayı reddeder. Barry hızını korumakta zorlanır. Iris, Eva ile bir sırrını paylaşır.
Liberation
Bölüm 17
/Liberation
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2020
Eşinin değişen kişiliği karşısında giderek daha fazla endişelenen Barry bir açıklama bulmaya çalışır. Eva yeni bir dünyaya adım atmaya hazırlanır.
Pay the Piper
Bölüm 18
/Pay the Piper
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2020
Godspeed'in geri dönüşü Barry'ye Hartley Rathaway'den yardım istemesi için ilham verir. Gerilim ve şüphe, Flash Ekibi'ni parçalamak üzeredir.
Success is Assured
Bölüm 19
/Success is Assured
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2020
Barry ve Ralph sonunda Eva'ya ilişkin bir ipucu bulma umuduyla şüpheli bir depoyu araştırır. Barry daha sonra Carver'a önemli bir uyarıda bulunur.