Büyük ve İyi Bir Yer
Bölüm 1
/Büyük ve İyi Bir Yer
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Etrafına neşe saçan Amerikalı bir mürebbiye, büyük bir İngiliz malikânesinde yaşayan iki yetime bakmayı hevesle kabul eder. Fakat korku dolu günler onu beklemektedir.
Öğrenci
Bölüm 2
/Öğrenci
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Onu çok korkutan ve sinirlendiren bir olayın ardından Dani, çocuklara bir ders vermeye çalışır. Ama çocuklar garip davranışlarıyla onu çileden çıkarmaya devam eder.
Yüzler: Birinci Kısım
Bölüm 3
/Yüzler: Birinci Kısım
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Dani ve Miles esrarengiz bir şekilde geçmişten bir kesit görür. Peter Quint, Rebecca Jessel ve ikisinin çarpık geçmişinin koyu gölgesi kendini hissettirmeye devam eder.
Dostlarımızın Dostları
Bölüm 4
/Dostlarımızın Dostları
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Geçmişte yaşadığı üzücü kayıp, suçluluk duygusuyla kıvranan Dani'nin peşini bırakmaz. Flora ve Miles farklı uğraşlar bulur. Bly malikânesinin çalışanları ölülerini anar.
Ölüler Mihrabı
Bölüm 5
/Ölüler Mihrabı
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Her şeye tanık olan kâhya Hannah Grose, Bly Malikânesi'nde kısılıp kalmış herkese - hem yaşayanlara hem de ölmüş olanlara dair - anılarını hatırlar.
Keyifli Köşe
Bölüm 6
/Keyifli Köşe
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Gerçekleri inkâr eden ve işine yoğunlaşan Henry Wingrave kendisiyle hesaplaşmak zorundadır. Flora geçmişte kaybolurken Dani, Jamie ile iletişime geçer.
Yüzler: İkinci Kısım
Bölüm 7
/Yüzler: İkinci Kısım
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Miles ve Flora hayaletlerin hazırladığı oyunun içine çekilir. Gerçeklerle yüzleşen Rebecca'yı mutsuz bir son beklemektedir. Hannah ise sarsıcı bir keşifte bulunur.
Eski Giysilerin Romansı
Bölüm 8
/Eski Giysilerin Romansı
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Bly'ın karanlık geçmişi açığa çıkar. Bir zamanlar malikânenin demir leydisi olan Viola'nın kapıldığı dehşet verici öfke, çevresindeki tüm ruhları pençesine alır.