Pilot
Bölüm 1
/Pilot
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Dizinin ilk bölümünde CIA analisti Jack Ryan, deşifre ettiği şüpheli parasal hareketler sonucunda, patronu James Greer ile birlikte masa başından kalkıp yeni ve güçlü bir dünya tehdidini avlamak üzere sahaya inmek zorunda kalır. Hanin, evlerine gizemli bir yabancı getiren kocasının işlerini sorgulamaya başlar.
Fransız Bağlantısı
Bölüm 2
/Fransız Bağlantısı
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ve Greer aldıkları yeni istihbaratla Paris’e giderler ve kaçak Süleyman’a bir adım daha yaklaşırlar. Hanin’in kocası, gizli görevine karşı daha da ketum bir tavırla evine dönerek karısını, ailesinin geleceğiyle ilgili şüpheye düşürür.
Siyah 22
Bölüm 3
/Siyah 22
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Dron pilotu Victor, görevinin getirdiği büyük sorumluluğu kaldırmakta zorlanır. Jack ve Greer, Süleyman’ın kardeşini bulmak üzere Fransız İstihbaratıyla iş birliği yapar. Hanin, çocuklarının istikbali için tehlikeli bir karar vermek zorunda kalır.
Kurt
Bölüm 4
/Kurt
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ile Cathy gittikçe yakınlaşırken, Jack’in çifte hayatı sınava tabi tutulur. Süleyman'ın gövde gösterisi, ona yeni müritler kazandırır ve onu bir sonraki saldırısına bir adım yaklaştırır.
Onurun Sonu
Bölüm 5
/Onurun Sonu
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Korkunç Paris kilise saldırısından sonra Jack ve Greer, Süleyman’ın hareketleri ardında daha derin bir strateji yattığını fark ederler, bu da Jack’i, ona sıra dışı bir tuzak kurmaya iter. Hanin özgürlük arayışında yeni zorluklarla yüzleşir.
Kaynak ve Yöntemler
Bölüm 6
/Kaynak ve Yöntemler
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ve Greer, onları Süleyman’a götürebilecek çok değerli bir hedefin izini bulabilmek için Türk bir suçluyu kullanınca Jack’in ahlaki değerleri sınanır. Hanin takipçilerinden kaçmaya ve kızlarını korumaya çalışır. Cathy, çok daha korkunç bir şeyin habercisi olabilecek yeni bir tür Ebola virüsü salgınını inceler.
Oğlan
Bölüm 7
/Oğlan
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ve Greer, Süleyman’ı yakalamak için üstlerini bir yer saldırısına ikna etmeye çalışır. Jack’in çifte hayatı önemli bir ilişkisine mal olur.