Vis a Vis dizisinin devamı olarak çıkan dizi mücevher, banka ve kumarhane soygunlarının ardından Macarena ve Zulema'nın kendi yollarında ilerlemesini konu alıyor. İki yıllık suç ortaklığının ardından Zulema ve Macarena, bir uyuşturucu baronunun düğününde gerçekleşecek, milyonlar değerindeki bir soygun için dört kadını ekibe katar. (Dizi içeriği 18 yaş ve üzeri için uygundur.)
Ayrılmadan Önce Çocuk Yapan Çiftler Gibi
Bölüm 1
/Ayrılmadan Önce Çocuk Yapan Çiftler Gibi
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2020
Macarena, iki yılın ardından silahlı soygun işinden çıkmak ister. Ama Zulema'nın aklında son bir soygun vardır ve bu soygunu gerçekleştirmek için uzman yardımı gerekir.
Düğün
Bölüm 2
/Düğün
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2020
Düğün eğlencesi başlarken düzmece garsonlar kasaya ulaşmaya çalışır. Bir geriye dönüş, Zulema'nın hapisten tahliye edildiği günü anımsatır.
Anne Sevgisi Gibi
Bölüm 3
/Anne Sevgisi Gibi
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2020
Goya ve Triana, rehineden kurtulmakla görevlendirilir. Otel sahibi, niyetini oğluna açıklar. Macarena kandırıldığını öğrenir.
Ya Eşitiz Ya Da Yokum
Bölüm 4
/Ya Eşitiz Ya Da Yokum
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2020
Macarena, yaptığı keşifle Ama'nın karşısına çıkar. Zulema, polislere elmasları sakladığı yeri göstermek zorunda kalır. Sıska'nın kocası, karısının yardımına koşar.
Sivrisineklerin Ömrü
Bölüm 5
/Sivrisineklerin Ömrü
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2020
Bir geriye dönüş, Zulema'nın halüsinasyonlarının kaynağını gösterir. Genç Vivi, rahatsız edici bir karşılaşma yaşar. Sıska'nın başı hastanede belaya girer.
Duygusallıktan Nefret Ediyorum
Bölüm 6
/Duygusallıktan Nefret Ediyorum
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2020
Goya zorbalık gören ve acılarından kaçmaya çalışan Lucas'ta kendi 15 yaşındaki hâlini bulur. Ramala, Mónica'yı bulup öldürmeye çalışır. Vivi, Zulema'dan yadım ister.
Kırmızı Çizgi
Bölüm 7
/Kırmızı Çizgi
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2020
Bir geriye dönüşte Macarena ve Zulema birlikte olaylı bir yılbaşı geçirir. Ramala, kızının serbest bırakılması için pazarlık etmek üzere Macarena'yı rehin tutar.