You

1. Sezon

Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2018
Kitabevi müdürü Joe lisansüstü öğrenci Beck'ten aşırı derecede hoşlanınca, tılsımlı bir ilk karşılaşma daha kötü niyetli bir şeye dönüşür.
New York'taki Son Kibar Erkek
Bölüm 2
/New York'taki Son Kibar Erkek
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2018
Danışmanının kendisine asılmasıyla uğraşan Beck, Joe'yu Peach'in yüksek sosyete gecesine getirir. Joe, Benji meselesini çözmeye çalışır.
Belki
Bölüm 3
/Belki
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2018
Beck'in seks konusundaki rahat tavırlarına ve polisle ilgili bir duruma hazırlıksız yakalanan Joe, temel bir sorunu halletmesi gerektiğini fark eder.
Kaptan
Bölüm 4
/Kaptan
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2018
Joe, Beck'le tuhaf bir akşamın ardından tek sır saklayanın kendisi olmadığını anlar. Peach'in Joe'ya karşı düşmanca tavırları giderek artar.
Düşmanınla Yaşamak
Bölüm 5
/Düşmanınla Yaşamak
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2018
Geçmişindeki bir video Annika'nın peşini bırakmaz. Joe ve Peach arasındaki gerginlik, Peach'in Beck'i önemli bir edebiyat menajeriyle tanıştırmasıyla doruğa ulaşır.
Amour Fou
Bölüm 6
/Amour Fou
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2018
Beck, göründüğünden farklı amaçlara sahip Peach'le beraber Connecticut'a gider. Onu takip eden Joe'nun eski anıları depreşir ve yeni yaralar açılır.
Her Şeylik
Bölüm 7
/Her Şeylik
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2018
Yaslı Beck, çareyi terapide bulur. Bu, Joe'nun da aynı şeyi farklı nedenlerle yapmasına sebep olur. Beck'in doğum günü için Joe'nun yaptığı planlar beklediği gibi gitmez.
Seninim Bebeğim
Bölüm 8
/Seninim Bebeğim
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2018
Üç ayın ardından Joe ve Beck hayatlarından memnundur. Ama bir dizi yeniden karşılaşma, Joe'nun mevcut ilişkisinde sorun yaratabilir.
Candace
Bölüm 9
/Candace
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2018
Beck, Candace'ın başına tam olarak ne geldiğini bulmaya kararlıdır. Ama bunu yapmak için doğrudan Joe'nun yöntemlerini kullanması gerekecektir.
Mavi Sakal'ın Şatosu
Bölüm 10
/Mavi Sakal'ın Şatosu
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2018
Joe, Paco ve Beck'le ilgili sorunları idare etmeye çalışırken şimdi de özel bir dedektifle baş etmek zorundadır. Ama işler öyle ya da böyle bir çözüme kavuşacaktır.