Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Suşehri ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından hububat alımına başlandı.

        Suşehri Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine kurulan hububat alım yerinde düzenlenen programa katılan Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz ve Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu, açılan ofisin ilçeye ve çiftçilere hayırlı olmasını temenni etti.

        Kayaoğlu, ofisi çiftçilerin özlemle beklediğini belirterek, "Yapılan görüşmeler sonucunda TMO'yu ilçemize kazandırdık ve hububat alımlarına başladı. Çok mutluyuz, çiftçimiz hububatlarını buraya teslim edecekler. Bizlerde Suşehri Belediyesi olarak her zaman çiftçimize destek vermeyi taahhüt ediyoruz." dedi.

        TMO Sivas Başmüdürü Mustafa İspirli ise kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Programa, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, MHP İlçe Başkanı Resul Kılıç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Candan Ersoy ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler