Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin SİYAH KALP 5. BÖLÜM İZLE! Show TV ile Siyah Kalp son bölüm full HD izle tek parça ve kesintisiz yayında
        1

        Show TV’nin sevilen dizisi Siyah Kalp, 10 Ekim Perşembe akşamı 5. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyen seyirciler Siyah Kalp 5. bölüm izle ekranı için araştırmalara başladı. Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan, Aras Aydın, Ece Uslu gibi isimleri buluşturan yapım, sürükleyici bir aile dramı sunuyor. İşte, Show TV ile Siyah Kalp son bölüm full izle HD ve tek parça...

        2

        SİYAH KALP 5. BÖLÜM İZLE

        Show TV ekranlarının sevilen dizisi Siyah Kalp 5. bölümü ile 10 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu.

        Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizinin son bölümünü aşağıdaki link aracılığıyla izleyebilirsiniz.

        SİYAH KALP 5. BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SİYAH KALP’İN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Nihayet, torunlarıyla bir araya gelip onlara sahte bir sevgi gösterisi yaparken polislerin gelip Nuh’u götürmesiyle herkes büyük bir şok yaşadı.

        7

        Bünyamin’in tüm bölgede Cihan ve Sevilay hakkında yaydığı dedikodular aile içerisinde büyük sıkıntı yarattı. Bünyamin’in evden kovulma kararı ise Sevilay’a bırakıldı.

        8

        Nuh ve Melek, Cihan ile Sevilay’ın nikah gününün gelmesiyle birbiriyle dertleşti. Bir yanda kalp kırıklıklarını yaşarken diğer yanda Sumru’dan hesap soramamış olmaktan dolayı huzursuz oldular.

        9

        Bölümün finalinde Sevilay’ın nikah masasında “Hayır” demesi diğer bölümde neler olacağına dair heyecanı arttırdı.

        10

        SİYAH KALP KONUSU

        Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya'ya gelirler.

        Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek'in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir.

        Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay'ın kalbine sızmayı başaracaktır.

        11

        SİYAH KALP OYUNCU KADROSU

        Yönetmenliğini Ali Balcı'nın, senaryosunu ise Yıldız Tunç'un üstlendiği Siyah Kalp'in kadrosunda;

        Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ