Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: DEM Parti heyetinden İmralı ziyareti

        DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan ve DEM Parti heyeti üyesi Van Milletvekili Pervin Buldan ve Avukat Faik Özgür Erol, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'la görüştü.

        DEM Parti'den yapılan açıklamada, Van Milletvekili Pervin Buldan'ın, Asrın Hukuk Bürosundan Avukat Faik Özgür Erol ile birlikte, Abdullah Öcalan'la görüşmek üzere İmralı'ya doğru yola çıktığı belirtildi.

        Buldan ve Erol'un görüşmesi sona ererken, heyet 15.30 sularında adadan geri döndü.

        AHMET TÜRK HEYETTE YER ALMADI

        Heyette dikkat çeken bir diğer konu ise heyette yer alan Ahmet Türk’ün görüşmede yer almamasıydı.

        REKLAM

        HaberTürk'ten Çetiner Çetin ve Hülya Hökenek'in ulaştığı bilgilere göre, Ahmet Türk'ün sağlık sorunları nedeniyle heyette yer almadığı öğrenildi.

        Türk'ün, geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir hastaneye gittiği ve burada kontrol altında tutulduğu belirtildi.

        ANKARA'DA TEDAVİ OLUYOR

        Ankara'da bir sağlık kuruluşunda gözlem altında tutulan Ahmet Türk'ün tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

        Türk'ün şu an için ileriye dönük bir sağlık riski ya da kritik bir durumun söz konusu olmadığı, doktor kontrolünde tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi.

        DEM PARTİ'DEN AÇIKLAMA

        DEM Parti'den yapılan açıklamada da, "Mardin Belediye Eş Başkanımız ve İmralı Heyeti üyemiz Ahmet Türk, sağlık sorunları nedeniyle zaten rutin bir şekilde tedavi görmektedir. Sağlık durumunda yeni bir durum ve olumsuz bir gelişme yoktur." ifadeleri yer aldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ