Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İzmir'de kan donduran olay! 3 çocuğunu öldürdü, 1'i de yaralı | Son dakika haberleri

        İzmir'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Vesih Şimşek tabancayla Cemre, Ceylik ve Nira isimli 3 çocuğunu öldürüp, Hiranur isimli diğer çocuğunu ve kendisini yaraladı. Katil zanlısı baba ve yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı.

        İzmir'in Bornova ilçesinde kan donduran olay yaşandı. Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi 3 çocuğunu öldürdü, 1 çocuğunu da yaraladı.

        4 ÇOCUĞUNA ATEŞ ETTİ

        DHA'nın aktardığı habere göre; psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi. Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

        İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

        Olay, sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak'ta meydana geldi. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

        REKLAM

        Sağlık ekipleri çocuklardan Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Ş'nin (14) olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Hira Nur (11) ile baba ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Çocukların annelerinin Manisa'da olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        SON KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI

        İnşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Vesim Şimşek'in eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

        Baba Vesim Şimşek'nin akrabası Mustafa Karadaş (56), AA muhabirine yaptığı açıklamada, cinayet haberinin ardından bölgeye gittiğini söyledi.

        Vesim Şimşek'in karısının boşanma davası açtığını belirten Karadaş, "Biraz psikolojik sorunları vardı ama çocuklarını öldürecek kadar gaddar bir baba değildi. Çocuklarına gerçekten düşkün bir babaydı. Yaralanan çocuğu da biz kendi imkanlarımızla hastaneye götürdük. Çok üzgünüm, o kadar doluyum ki anlatamam." dedi.

        Karadaş, Vesim Şimşek'in karısıyla olan son konuşmalarını da şu sözlerle anlattı:

        "Gel bak ben seni seviyorum, ayrılmayalım, çocuklarımız var. Daha küçük 2 yaşında, emzik emiyor' demiş. O da demiş ki 'ben gelemem."

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ