Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, 33 olan takımın yaş ortalamasının 23'e indiğini söyledi - Gaziantep FK Haberleri

        Kutlu, 3 etap süren yeni sezon hazırlıklarının verimli geçtiğini ifade etti.

        Önceki sezonlarda neredeyse tamamen tecrübeli isimlerden oluşan bir kadroya sahip olduklarını aktaran Kutlu, yeni sezonda daha fazla mücadele eden, rakibinin üzerine giden güçlü bir ekip oluşturabilmek adına bazı değişikliklere gittiklerini vurguladı.

        Bu kapsamda daha genç bir kadro oluşturma kararı aldıklarını dile getiren Kutlu, şöyle konuştu:

        "Çalışmalarımızı bu bilinçle şekillendirdik. Geçen sezon 33 civarında olan takımın yaş ortalamasını 23'e düşürdük. Bu da daha mücadeleci bir yapı kazanmamızı sağlayacak. Şu an itibariyle istediğimiz transferleri gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Gelecek vadeden, genç ve başarıya aç bir kadro haline geldik. İnşallah yıllardır özlenen başarıları bu sezon Gaziantep'e tattıracağız."

        Yapacakları 1-2 transferle yeni sezona hazır hale geleceklerine işaret eden Kutlu, forvet ve ön libero mevkilerine planladıkları takviyelerin ise tecrübeli isimler olacağını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ