Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Serdar Aziz - Galatasaray Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu'na 6+0+4 kuralının değiştirilmesi için başvuruda bulunan ancak bu talebi reddedilen Galatasaray yönetimi rotayı yerlilere çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yöneticiler, Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'i transfer etmek için girişimlere başladı.

        Pazar gecesi oynanan Bursaspor-Galatasaray maçının ardından bir görüşme gerçekleştiren iki takımın yöneticilerinden Bursaspor cephesi önce sarı kırmızılı ekipten Kazım Kazım'ı istedi. Bu transfere sıcak bakan Galatasaray cephesi ise yeşil beyazlılardan Serdar Aziz'i istedi.

        Hem Hikmet Karaman hem de Karaman'ın yerine göreve getirilen Christoph Daum tarafından forma şansı verilmeyen başarılı stoper Serdar Aziz için yapılan bu takas teklifini ise Bursaspor yönetimi şu an için kabul etmedi.

        İki ekibin yöneticilerinin transfer döneminin son günlerinde bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi. (Vatan)

        ÖNERİLEN VİDEO

        TUSAŞ'a Terör Saldırısına Siyasilerden Art Arda Tepki!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ