Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Spor SÜPER KUPA CANLI İZLE | Galatasaray - Beşiktaş maçı şifresiz canlı yayın izle! Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi? - GS BJK maç canlı izle!
        1

        Bugün Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, TFF Süper Kupa'yı kazanmak için sahaya çıkacak. İki takım da yeni sezonda güçlü bir giriş yapmak ve taraftarlarına derbi galibiyetini yaşatmak istiyor. Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman başlayacak ve hangi kanalda izlenebilecek? İşte detaylar...

        2

        GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. Mücadele ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        ATV CANLI YAYIN İZLE

        3

        9. RANDEVU

        1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş'ı 8 kez karşı karşıya getirdi.

        4

        Altısı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yapılan karşılaşmalarda Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise takımlar birer kez kupayı kaldırdı.

        5

        MUHTEMEL 11'LER BEŞİKTAŞ

        Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile.

        6

        Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi