Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Tehdit edildiğini söyleyen Serhat Akın'a silahlı saldırı kamerada! - Son dakika haberi | Son dakika haberleri

        Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        AA'da yer alan habere göre Serhat Akın'ın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı anlar, bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        ATEŞ EDİP MOTOSİKLETLE KAÇTI

        Görüntülerde Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

         Serhat Akın'a silahlı saldırı
        Serhat Akın'a silahlı saldırı Haberi Görüntüle
        REKLAM

        TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın'ın, Ataşehir'deki özel hastanede tedavisi devam ediyor.

        Serhat Akın daha önce konuk olduğu yayında tehdit edildiğini ileri sürmüştü.

        BUGÜN AMELİYAT OLACAK

        Dün gece silahlı saldırı sonucu sağ ayak bileğinden vurulan Serhat Akın bugün ameliyat olacak. Serhat Akın'da bağ, doku ve kemik tahribatları mevcut olduğu öğrenildi. Eski milli futbolcu Serhat Akın'ın bir süre koltuk değnekleri kullanmak zorunda kalacağı da gelen bilgiler arasında.

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da gece geç saatlerde kendisini hastanede ziyaret etti.

        FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Fenerbahçe Spor Kulübü de, bir dönem sarı-lacivertli formayı da giyen eski milli futbolcu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonrası açıklama yaptı.

        Kulübün resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Eski futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

        BAKAN BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sosyal medya hesabından konuyla alakalı geçmiş olsun mesajı yayınladı, "Eski millî futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.

        Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

        AZİZ YILDIRIM: MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

        Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım da Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerini iletti; "Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın'a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ