Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor’un deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalarak, yeni sezona 1 puanla başlangıç yapılması moralleri bozdu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bordo mavililerde ortaya konan futbol ise memnun etmedi.

        UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Eleme Turu’nda sahasında Rapid Wien’e 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Süper Lig’in ilk haftasında galibiyet hedefiyle çıktığı Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönebildi. Bu sezon 3 kulvarda yarışacak olan ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor’da ilk haftada alınan beraberlik ve ortaya konan futbol ise taraftarları memnun etmedi.

        Sivas deplasmanından aldığı 1 puanla ilk haftada 10’uncu sırada yer alan bordo-mavili takım, Süper Lig’in 2’nci haftasını BAY takım olarak geçirecek. Karadeniz ekibi, 15 Ağustos’ta UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Rapid Wien ile deplasmanda karşılaşacak.

        Öte yandan bordo-mavililerin Süper Lig’e beraberlikle başlaması kentteki yerel basında da farklı başlıklarla okuyuculara aktarıldı.

        Trabzon yerel basınının bugünkü manşetleri şu şekilde:

        Karadeniz gazetesi: Golü biz mi atacağız?

        Sonnokta: Fırtına Sivas duvarını aşamadı.

        Kuzey Ekspres: Biri tutar, biri bakar.

        Taka gazetesi: Bu futbola 1 puan çok.

        Günebakış: Trabzon’dan sessiz başlangıç.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler