Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Twitter'da neden bazı profil resimleri kare? Twitter'daki kare profil fotoğrafı ne anlama geliyor? İşte kare fotoğrafların sebebi...
        1

        Twitter yeni bir güncelleme ile dikkat çekti. Bazı hesaplardaki profil fotoğraflarının şeklinin yuvarlaktan kareye dönüşmesi "Twitter'daki kare profil fotoğrafları ne anlama geliyor?" sorusunu gündeme getirdi. Twitter Blue for Business (İşletmeler için Twitter Blue) 20 Aralık tarihinden itibaren devreye girdi. İşte Twitter'da kare profil fotoğraflarının anlamı...

        2

        TWİTTER'DA KARE PROFİL FOTOĞRAFLARI NE ANLAMA GELİYOR?

        Twitter bu uygulamayı şu şekilde tanımlıyor; "İşletmeler için Twitter Blue sadece seçilmiş bir grup işletmenin kullanımına açık olan pilot bir proje." Twitter bu özelliği daha fazla işletmenin kullanımına önümüzdeki yıl açacağını belirtiyor.

        Şirket hesaplarının ardından, yakında "devlet" hesapları da gri onay ikonuna sahip olacak. Ayrıca Twitter'ın daire dışındaki ilk denemesi bu değil. Eğer profil fotoğrafınızda NFT kullanırsanız, altıgen bir profil fotoğrafınız oluyor.

        3

        TWİTTER'DAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!

        Twitter, konuyla ilgili olarak, "Bu bağlantıyı kurarak, işletmelerin kendi organizasyonları içerisinde, Twitter üzerinden ağlar oluşturabilmesini mümkün kılıyoruz. Şirketler artık yönetimlerini, markalarını, destek hesaplarını, çalışanlarını ya da ekiplerini kendileri ile ilişkilendirebilecek.