Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Düğün konvoyundaki 37 araca ceza şoku... Ceza makbuzunu damada taktılar

        TEM Otoyolu Ankara istikameti  Bahçeşehir mevkiinde  dün saat 12.30 sıralarında düğün konvoyu bütün şeritleri kapatıp düşük hızda ilerledi. Şeritlerin de kapatıldığını gören yoldaki diğer sürücüler durumu polis ekiplerine bildirdi. Otoyolda bulunan trafik kameraları ile de tespit edilen 37 araçlık konvoy Mahmutbey Gişelerde polis kontrolünde durduruldu. Polis ekipleri konvoyda bulunan bütün araçların gelin arabası gibi süslendiğini görünce kısa süre şaşkınlık yaşadı.

        KONVOYDAKİ BÜTÜN ARAÇLARA CEZA KESİLDİ

        Polisler konvoyda bulunan tüm araçlara trafiği tehlikeye düşürmekten 108 lira ceza kesti. 37 araçlık konvoya cezai işlemin 1 saat sürmesi  nedeniyle gelin ve damat düğüne geç kaldı. Damat Oğuzhan Şahin "Biz '1 Nisan şakası' falan zannettik. Şaka maka değilmiş ceza yazdılar gönderdiler" dedi.

        MAKBUZLARI GELİN VE DAMADA TAKTILAR

        Oğuzhan Şahin ve Selin Demir çiftinin düğünü Bağcılar´da bir salonda gerçekleşti. Düğüne  damada, konvoyda ceza yedikten sonra gelen arkadaşları  aralarında topladıkları ceza makbuzlarını toplu olarak damada  "1 Nisan şakası" olarak taktı.  Bu durum salondaki davetlilerin alkış ve gülüşmelerine neden oldu. 

         

        BAKMADAN GEÇME