Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Beyaz Saray'da iki farklı dünya... Ayrı yatak odaları var, çok az vakit geçiriyorlar

        İki ayrı odada uyuyor, ayrı zamanlarda yemek yiyor, boş vakitlerini de yine ayrı geçiriyorlar. ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, aynı çatı altında, iki ayrı hayat yaşıyor.

        Washington Post gazetesi, Fırst Lady'nin Beyaz Saray'daki günlük hayatını mercek altına aldı ve Melania Trump'ın ABD Başkanı'ndan nasıl farklı bir hayat tarzı olduğunu gözler önüne serdi.

        YATAK ODALARI AYRI

        ABD Başkanı Donald Trump için gün sabah 05:30'da başlıyor. Melania Trump ise bu kadar erken uyanmıyor; ayrıca Donald Trump'tan ayrı, kendine ait yatak odası var. First Lady'nin sabah ilk işi, 12 yaşındaki oğlu Barron'u okula hazırlamak; Melania Trump, oğlunun çantasını toplamasına yardım edip, ödevlerini tam olarak bitirdiğinden emin olmadan Barron'u okula yolcu etmiyor.

        Melania Trump'ın günlük rutini, eşinden tamamen ayrı... beyaz saray çalışanlarına göre, çift birlikte çok az vakit geçiriyor. yemeklerini ayrı zamanlarda yiyor.

        AYRI VAKİT GEÇİRİYORLAR

        Beyaz Saray'da sadece Melania Trump'ın işleriyle ilgilenen 10 çalışan var. First Lady; aşçı, bahçıvan ve kahyalarla bizzat ilgileniyor. 48 yaşındaki Melania Trump, son günlerde Beyaz Saray'ın doğu kanadında kendisine ait bir ofisi yenilemekle meşgul. First Lady'nin gün içerisinde buradan çıkıp, koridorun diğer ucundaki Trump'ın ofisine hiç gitmediği belirtiliyor..

        Donald Trump ise, boş vakitlerinde soluğu, Florida eyaletindeki Mar-a-Lago'da alıyor... İşadamı ve politikacılarla golf oynayıp, akşam yemeği yiyor. Melania Trump, genellikle bu gezilere eşlik etmiyor. Kendi ailesi ile vakit geçirmeyi tercih ediyor.

        First Lady son olarak, eski ABD başkanlarından George H.W. Bush'un eşi, Barbara Bush'un cenaze törenine tek başına katılmıştı. Donald Trump ise cenazeye katılmak yerine yine golf oynamayı tercih etmişti. 

        Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşini Beyaz Saray'da karşılayan Trump çiftinin el ele tutuşma krizi de basına yansımıştı.

        BAKMADAN GEÇME