Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gaziosmanpaşa'da motosikletlinin yaya geçidinde çocuğa çarpıp kaçması kamerada

         Gaziosmanpaşada, bir motosikletlinin yaya geçidinden annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa çarpıp kaçması araç kamerasınca kaydedildi.

        Karadeniz Mahallesi Eski Edirne Asfaltında, yeşil ışığın yanmasıyla annesi Hayriye Aydoğdunun yanından ayrılıp yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan 6 yaşındaki Emir Asafa hızla giden motosikletli çarptı.

        Çarpmanın etkisiyle çocuk yere savruldu, motosikletli durmadan olay yerinden kaçtı.

        İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Emir Asafın omzunda kırık oluştuğu ve çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

        Çocuğun akrabası Fatih Demir, AA muhabirine, yolun karşısına geçmeye çalışırken kazayı görüp yardıma koştuğunu söyledi.

        Emirin, annesiyle alışveriş merkezine giderken yayalar için yeşil ışığın yanmasıyla yolun karşısına geçmeye çalıştığını belirten Demir, şunları kaydetti:

        "Kırmızı ışık yanmasına rağmen süratli bir şekilde gelen motosiklet sürücüsü, Emir Asafa çarpıp kaçtı. Motorcunun bulunmasını istiyoruz. Çarpıp kaçması bizi çok üzdü. Biz de bu işin peşine düştük, gerekli mercilere şikayetçi olduk. Duyarlı vatandaşlardan ve motor sürücüsünü tanıyanların bize ulaşmasını rica ediyoruz. Özellikle motorculardan bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz."

        Polis ekipleri, kaçan motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

        BAKMADAN GEÇME