Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Burası Haftasonu - 10 Mayıs 2020 (2020 neden bu kadar kötü geçiyor? Astrologlar yorumluyor)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Kovid-19 en şiddetli salgın mı? Kovid-19, Kawasaki’yi tetikliyor mu? Normalleşme için erken mi?  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Cihangir Kaymaz, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Elon Musk’ın oğlunun adının anlamı ne? Musk’ın oğlunun isminin frekansı ne? Pandemide verilecek en güzel isim ne? “Karantina” kelimesinin titreşimi ne? En çok niye Mehmet - Zeynep ismi konur? Kübra ve Cem isimlerinin anlamı ne? Çocuğa hangi isimler konulmamalı? İsminin insana etkisi ne? Oylum Talu, İsim Analisti Haluk Kemal Cebe ile konuşuyor.

        Evren bize ne mesaj veriyor? Koronavirüs salgını bitecek mi? Dünyayı gıda kıtlığı mı bekliyor? 2020 neden bu kadar kötü geçiyor? Kovid-19 salgını bize ne öğretti? Yeni dünya düzeninde ne olacak? Astrolojiye göre küçük kıyamet ne? Ülkelerin burçları ne diyor? Türkiye nasıl bir süreç yaşayacak? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda, Astrolog Dinçer Güner, Öner Döşer ve Vedik Astrolog Şebnem Ekşib değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME