Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Haftalık - 17 Eylül 2022 (Yunanistan neden gerilimden yana?)

        Türkiye ve dünyanın gündemi, siyasetten sağlığa, tarihten yaşama, kültürden magazine en çok konuşulan konuların bilinmeyenleri Oya Çebi ile Haftalık’ta…

        ABD'de neler konuşuluyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler programının detayları netleşti mi? Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmalar ABD'de nasıl yankılandı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar yanıtladı.

        Ötanazi nedir, nasıl uygulanır? Hangi durumlarda ötanazi uygulanır? Ötanazi hangi ülkelerde uygulanıyor? Ötanazide kriter ne? Ötanazi hangi şartlarda uygulanıyor? Ötanazi kararı nasıl alınıyor? Ötanazi kararı alan kişiye süre tanınıyor mu? Ötanazi kararını kimler alıyor? Kişi ötanaziyi neden talep eder? Psikolojik ve zihinsel durum bu kararı nasıl etkiliyor? Ötanazi hangi ülkelerde yasal? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Marmara Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bilici ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Özkara değerlendirdi.

        Savunma sanayiine nasıl ve ne kadar yatırım yapıldı? Yunanistan neden gerilimden yana? Yunanistan kime karşı silahlanıyor? ABD'nin Yunanistan'da kaç üssü var? Yunanistan neye yatırım yapıyor? Silahlanmaya nasıl bir bütçe ayrılıyor? Ege'de ABD üslerinin amacı ne? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın anlattı.

        BAKMADAN GEÇME