Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Olaylar ve Görüşler - 5 Kasım (Adayı açıklamamak yıpratıyor mu?)

        CHP Liderinin İngiltere’deki mesajlarının şifreleri ne? İngiltere dönüşü çantada ne var? CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kasım ayında ne açıklayacak? İngiltere’deki mesajlar seçmene mi? Kılıçdaroğlu “Cumhurbaşkanı Adayı” olarak mı gitti? 6’lı Masa’da çatlak mı var? Londra’ya “Aday” olarak mı gitti? İngiltere’den “Cumhurbaşkanı Adayı” olarak mı mesaj verdi? CHP Lideri “Ben yöneteceğim” mi dedi? İmamoğlu’nun adaylığı gündemde mi? Belediye Başkanlarının adaylık ihtimali var mı? Kamuoyu kimi aday olarak görmek istiyor, karar ne olacak? İmamoğlu ve Yavaş hala gündemde mi?

        “Kazanacak aday” Kılıçdaroğlu mu? Adayı açıklamamak yıpratıyor mu? 6’lı Masanın yol haritası kamuoyunda nasıl karşılanıyor? HDP hangi adayı destekler? İlk turda ne olur, sonuçlar dengeleri nasıl değiştirir? AK Parti’ye HDP’den destek gelir mi? AK Parti – HDP görüşmesinin mesajı ne? Maaşlar ne kadar artmalı? Kasım – Aralık enflasyon ne çıkar, kesin zam oranı kaç olur? Anketler kimi işaret ediyor? Ekonomi kime kazandıracak? Vaatler seçim sürecinde ne kadar etkili olacak?

        Olaylar ve Görüşler’de Kürşad Oğuz ve Serap Belet sordu; DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim, Gazeteci Faruk Aksoy ve Gürkan Zengin yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME