Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Wanda Nara: Icardi'den ayrıldım - Magazin haberleri
        1

        Wanda Nara, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık çalışmaları için Arjantin'den Türkiye'ye döndükten sonra Avusturya'daki kampa katılan geçen sezonun gol kralı Mauro Icardi'yi takipten çıktı.

        2

        Mauro Icardi ise Wanda Nara'yı sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Nara, her ne kadar Icardi'nin sosyal medya hesabını takip etmeyi bıraksa da birlikte oldukları fotoğrafları silmedi.

        3

        Arjantin basınına yansıyan haberlere göre çift, boşanma kararı aldı. Bazı kaynaklar boşanmayı Nara'nın istediği, bazı kaynaklar ise ayrılmayı Icardi'nin istediğini söyledi.

        4

        Daha önce de pek çok kez evliliklerinde kriz yaşayan çiftten Wanda Nara konuyla ilgili suskunluğunu bozdu.

        5

        America TV'nin spikerine bir mesaj atan Wanda Nara; "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" şeklinde bir mesaj gönderdi.

        Ardından Wanda Nara bir açıklama daha yaptı ve şunları söyledi: Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Hiçbir şeyden pişman değilim, hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Suçlu ya da üçüncü şahıslar yok, bizimki her zaman dışarıdan daha güçlüydü.

        Wanda Nara, açıklamasından sonra Mauro Icardi'nin sosyal medya hesabını tekrar takibe aldı.

        6

        Arjantin basınına göre, Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın ayrılık kararı almasında geçtiğimiz günlerde ettikleri kavga başrolü oynadı. İddiaya göre; Icardi ile Nara, bütün komşularının duyabileceği şekilde şiddetli bir kavgaya tutuştu.

        Ayrıca yine iddiaya göre; Wanda Nara, ayrılık kararı almasından sonra bir dönem klibinde rol aldığı şarkıcı L - Gante ile bir gece kulübünde buluştu.