Çılgın kayınpeder dehşet saçtı
Damadını öldürdü, arkadaşını yaraladı, sonra da tabancayla kendi göğsüne ateş etti
Alınan bilgiye göre, kalorifer tesisatçılığı yapan Şuayip K.(55), sabah saatlerinde kiraladığı taksi ile Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi'ndeki kum hafriyat işi yapılan yazıhaneye gelerek burada Fevzi Kolat'ı tabancayla sırtından ve belinden tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Kolat, 112 hızır acil ambulansıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerinden kaçarak damadı Zekai Sarıçizmeli'nin Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi, Gülşah Sokak'taki evine gelen Şuayip K., damadını da evinin önünde sırtından vurdu. 112 Hızır Acil ambulanslarıyla Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarıçizmeli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Damadının arkadaşını yaralayıp, damadını da öldürdükten sonra Tepekum Mahallesi'ndeki Uncuoğlu Pasajı'ndaki iş yerine gelen Şuayip K., burada tabancasıyla kalbine ateş ederek intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Şuayip K., ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Şuayip K.'nın namus meselesi yüzünden cinayet ve yaralama olayını gerçekleştirdiği öğrenildi. Polis, cinayet ve yaralama olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.