Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem YDS soruları ve cevapları yayınlandı! 2024 YDS/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı PDF sorgulama
        1

        Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 24 Mart Pazar günü 10:15 itibarıyla düzenlendi. Yabancı dillerde yetkinliklerini belgelemek isteyen binlerce adayın katıldığı YDS Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları "www.osym.gov.tr" adresi üzerinden açıklandı. İşte, YDS soru ve cevapları sorgulama ekranına ilişkin bilgiler...

        2

        YDS/1 TAMAMLANDI!

        YDS/1 24 Mart Pazar günü 10:15'te başladı. 180 dakika sürecek olan sınav 13.15 itibarıyla sona erdi. 80 sorunun sınavın ardından YDS soruları cevap anahtarı kitapçığı da yayımlandı.

        3

        YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

        YDS sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandı. ÖSYM, "2024-YDS/1 Sınavı Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı.

        24 Mart 2024 tarihinde uygulanan 2024 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın (2024-YDS/1) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

        4

        Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, 24 Mart 2024 tarihinde saat 14.40'tan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci, 3 Nisan 2024 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

        Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayımlanamaz." ifadelerine yer verdi.

        YDS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonuçları ise 25 Nisan 2024 Pazartesi günü adayların erişimine açılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ