Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ferdi'ye son talip Leverkusen - Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Bu Sezon Fenerbahçe forması altında gösterdiği harika performansla Avrupa devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri gün geçtikçe artıyor.

        2

        Liverpool, Arsenal, West Ham, Dortmund ve Napoli'nin yakından takip ettiği 24 yaşındaki sol bek, son olarak Bundesliga'nın şampiyonu Leverkusen'in de transfer listesine girdi.

        3

        Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Alman ekibi, milli yıldız için Sarı-Lacivertliler'in kapısını çalacak.

        4

        Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ise oyuncusuna gelen teklifleri sezon sonu masaya yatıracak.

        5

        Sarı-Lacivertliler, 25 milyon Euro'nun altında bir rakama Ferdi Kadıoğlu'na satmayı düşünmüyor.

        6

        DEĞERİ 20 MİLYON EURO

        Fenerbahçe, Kadıoğlu'nu 2018'in temmuz ayında Nijmegen'den transfer etmişti. Sarı-Lacivertliler, bu transfer için Hollanda ekibine 1.4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

        7

        24 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 47 maça çıkıp 3964 dakika süre alan Kadıoğlu 3 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı.

        8

        Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan genç yetenek, F.Bahçe kariyerinde 195 maça çıktı ve 29 gol, 38 asistlik performans sergiledi.

        9

        Kanarya'nın Başkanı Ali Koç, Ferdi ile ilgili gelen soruya "Benim tahminim, Ferdi sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak" cevabını vermişti.