Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalı Çapkını Seyran ölecek mi, diziden çıkacak mı? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
        1

        Başrollerini Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nın paylaştığı dizi her hafta Cuma akşamı ekranlara geliyor. Yeni bölüm fragmanına Seyran karakterinin doktor ile konuşması ve ardından anne olmak istemesi damga vuruyor. Peki, Yalı Çapkını Seyran ölecek mi, diziden çıktı mı? İşte konuya dair ayrıntılar...

        2

        YALI ÇAPKINI AFRA SARAÇOĞLU DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

        Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde Seyran sağlığı ile ilgili beklenmedik bir gelişmeyi doktorunun ağzından öğrenecek. Aldığı bilgi karşısında büyük bir yıkım yaşayan Seyran, doktora anne olmak istediğini ve bu kadar süresi olup olmadığını soracak.

        3

        YALI ÇAPKINI SEYRAN ÖLECEK Mİ?

        Doktor ile konuştuktan sonra aldığı haberle yıkılan Seyran, doktora anne olmak istediğini ve o kadar süresi olup olmadığını sorar. Ferit'e sağlığı ile ilgili gerçeği söylemeyen Seyran, çocuk sahibi olmak istediğini söyler. Detayların dizinin yeni bölümlerinde netleşmesi bekleniyor.

        4

        YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM ÖZETİ

        Gelen tehdit mesajıyla endişelenen Ferit, kimsenin zarar görmemesi için güvenlik önlemlerinin daha da artırılmasını ister. Asuman'ın Doruk'la olan uygunsuz görüntülerinin internete düşmesi aileyi sarsarken, Halis Ağa ortaya çıkan bu gerçeğe büyük tepki gösterir. Doruk'u bulmak için büyük bir mücadeleye girişen Ferit, ona bu yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Evden kovulan İfakat, Halis Ağa'nın gözündeki yerini kazanabilmek için yeni bir planı devreye sokar. Sağlığıyla ilgili hiç beklemediği bir gelişmeyi öğrenen Seyran, yeni ve büyük kararlar almak için harekete geçer. Tehdit mesajının sahibine ulaşmaya çalışan Ferit, aradığı düşmanın çok yakınında olduğundan haberdar değildir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ