Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı değerlendirmesi: "Fenerbahçe adamı kel bırakır" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında evinde Gençlerbirliği'yle 2-2 berabere kaldı. Gençlerbirliği'nin ilk golü Nabil Dirar'ın kendi kalesine atmasıyla gelirken 2. golü de Mehmet Topal'ın büyük hatası sonrasında oluştu.

        2

        Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen maçın ilk yarısında ve sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilmen hakem kararlarına ve bireysel hatalara dikkat çekti. Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        3

        "Kardiyolaglara sorsanız, kalp rahatsızlığından gelenlerin çoğu Fenerbahçelidir. Fenerbahçelinin halini düşünün. Saçının dökülmemesi, kel kalmaması mümkün değil.

        4

        "Gözünün önünde 3 tane kırmızı kartı vermeyen hakemin notu 8,4 oluyorsa bu da böyle olur. Tartışmasız kırmızı kartlık pozisyonlarda hakem atmıyorsa nöyle olur."

        5

        "Aykut Kocaman'ın sözlerini iyi dinlesinler, herkes Kocaman'ı suçladı. Hakemi kötü olarak nitelendirmedi. Kocaman, 'Bir organizasyon var' dedi. Bundan 3 gün sonra neler oldu?"

        6

        "Ali Palabıyık'ın 4 hafta ceza aldığını da hatırlıyoruz. Ey MHK, ey TFF! Fenerbahçeliler de Kocaman da takıma güveniyor. Bu havayı gördüğü için konuşuyor."

        7

        "Öylesine hakem hatası oluyor ki maç 11'e 10 oynanacak iken avantajını kaybediyor takım. 2 direkten dönen top, 1 tane hakam hatası. Üzerine de hep yediği gibi klasik gol yiyor."

        8

        Kocaman'ın Giresunspor maçı sonrasında yaptığı "Ligde ve kupada şampiyon olmamız zor" açıklaması üzerine "Aykut Kocaman'ın açıklamasının kendi oyuncularını etkilediğini de son dakikada oyunculardan gördük."

        9

        "Fenerbahçe'de antrenman yapsanız, antrenmanların yüzde 80'inde kendi kalenize böyle goller atamazsınız!"

        13

        "Herkes 'Fenerbahçe kötü oynuyor' falan diyor ama kabul etmiyorum. Fenerbahçe ilk yarıda harika oynadı. Sağdan, soldan çok etkili geldi."

        14

        "Şu statta 20 bin değil de 40 bin kişi olsa Fenerbahçe kazanırdı. Son dakikalarda oyuncular durmazdı daha çok saldırırdı."

        15

        "Bu sonucun ardından yarınki maçlar çok kritik oldu. Galatasaray ve Başakşehir kazanırsa puan farkı açılmış olacak. Fenerbahçe bir de haftaya Başakşehir deplasmanına gidiyor. Fenerbahçe'nin bundan sonra puan kaybına tahammülü yok."

        16

        "İki deplasmanda 0 puan aldığın anda 2017-18 sezonunu kapatıyorsun. Beşiktaş ve Başakşehir deplasmanlarını kaybedersen sezon kapanıyor"

        17

        "Haftaya Fenerbahçe, Başakşehir'e karşı kaybederse farklı şeyler konuşmaya başlarız. Yani haftaya burda Fenerbahçe 2018-2019 sezonunda ne yapmalı onu konuşuyor oluruz. Bu sezon için şansı kalmaz. Ancak kazanırsa da tekrardan yarışın içine girerler."

        18

        "Aykut Kocaman bildiklerini söyler mi? Bilemiyorum. Geçen telefonda konuştum, Aykut Kocaman limitte artık."

        25

        "Basketbol maçına salon tıklım tıklım doluyor. Futbol takımında stat dolmuyor. Taraftar da bölünmüş durumda. Bir tarafta Aykut Kocamancılar, bir tarfta Aziz Yıldırımcılar..."

        26

        "Ve Ali Koç grubu. Böyle bir algı yaratılmış durumda. Bak Galatasaray'a bir 40, bir 45 bin... Baskıyı kurdu ve maçları kazandı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ