Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam 15 Ekim hangi burç? 15 Ekim burcu yükseleni, yorumu ve özellikleri nedir?
        1

        Bazı burçlar bazı kişilere onları öne çıkaran birtakım özellikler yükler. Onlar yaşam karşında hep avantajlı konumda olurlar. 15 Ekim günü doğanlar için bu burç estetik duygusu yüksek, yaşamın pek çok alanında dengeli olmayı ifade eder. Bu yazımızda 15 Ekimin hangi burç olduğu, bu burcun yükselen özellikleri ve yorumu ve de 15 Ekim günü ile ilgili genel astrolojik bilgiler aktaracağız.

        15 Ekim Hangi Burç?

        15 Ekim burcu ne sorusu bu tarihte dünyaya gelenler tarafından merak konusu olmuştur. 15 Ekim günü doğanlar burçlar kuşağında terazi burcunun etkisi altındadır. Terazi burcuna sahip kişiler yaşamlarında hep dengeyi ararlar. Diğer yandan yükselen burcu da bireyler üzerinde birtakım özellikler yükler. Bu noktada akıllara 15 Ekim yükseleni nedir sorusu gelmektedir. Yükselen burcu doğum anında doğu ufuk çizgisinde yükselen burç olarak kabul edilir. Ve hesaplanabilmesi için doğum saati ve doğum yeri bilgilerine gereksinim vardır. Bu bilgiler doğrultusunda belli saatleri ayrılmış olan 12 burçtan hangisinin yükselen burcunuz olduğunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

        2

        15 Ekim Burcu Özellikleri

        Hava elementinin etkisi altındaki terazi burcunun yönetici gezegeni güzellik timsali Venüs’tür. Terazi burcu uyumun ve adaletin sembolüdür. Sosyal çevrelerinde iyi birer iletişimci olan terazi burcu bireyleri bazı durumlarda hassas da olabilmektedir. Zarif, dengeli ve sosyal yapılarıyla dikkat çeken terazi burçları çevreleri tarafından sevilirler. Şimdi 15 Ekim burcu erkeği özelliklerine bir bakalım:

        • Terazi erkeği doğal bir zarafete sahiptir. Estetik duygusu yüksek olan terazi erkeği çekicidir.
        • Terazi girdiği bir ortamda kolaylıkla iletişim kurabilir. Uyum terazi erkeğinin doğasında vardır.
        • Terazi erkeğinin en belirgin özelliği haksızlık karşısında aldığı tavırdır. Adalet duygusu, Terazi burcu erkeğinin en belirgin özelliklerinden biridir.
        • Terazi erkeği bazı durumlarda kararsız davranabilmektedir. Yaşamın her alanında denge arayan terazi erkeği dengeyi kurma konusunda zorlanabilmektedir.
        • Terazi erkeği sanatın farklı alanlarına ilgi duyar.
        • Terazi erkeği ilişkilerinde anlayışlı ve uyumlu bir yapıya sahiptir.
        3

        Şimdi 15 Ekim burcu kadını özeliklerine bir bakalım:

        • Uyum denilince akla ilk gelen terazi kadınıdır. Estetik duygusu, sosyal becerisi ve elbette adalet duygusuyla belirgin olur.
        • Venüs tarafından kendisine bahşedilen doğal bir zarafeti vardır.
        • Terazi kadını kolay arkadaş edinir ve geniş bir sosyal çevresi vardır.
        • Terazi burcu kadını, aşk hayatında son derece romantiktir. Sevgi dolu ve anlayışlıdır.
        • Terazi kadını aslında hassas bir yapıya sahiptir. Sert eleştirilere karşı duyarlıdır ve kırılgan olabilir.
        • İlişkilerinde iyi bir dinleyici olan Terazi kadını, partnerinin düşüncelerine ve hislerine değer verir.
        • Terazi kadını, uyum ve işbirliğine önem verir. İlişkilerinde ortak noktaları bulur.

        15 Ekim Burcu Yorumu

        15 Ekim’de doğanlar hava elementinin tüm enerjisini terazi burcunda hisseder. Bu gün doğan kişiler iş hayatında başarıyı uyum ve denge ile yakalarlar. Güvenilir ve kolay iletişimleri sayesinde 15 Ekim doğumlu kişiler iş hayatının hayatın vazgeçilmezi olurlar. Kişisel yaşamlarında 15 Ekim doğumlular hep bir denge ve uyum arayışında olurlar. Bu uyum arayışı onları zaman zaman kararsız kılabilmektedir. Böyle durumlarda terazi burçlarına karşı anlayış en önemli unsurdur.