Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da darbettikleri kişiyi bıçakla ağır yaraladıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan 3 sanığa "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 8'er yıl hapis cezası verildi.

        Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince görülen duruşmaya sanıklar K.F. (17), M.A.P. (16) ve B.S. (17) ile avukatlar katıldı.

        Cumhuriyet savcısı, esas hakkında mütalaasında, merkez Seyhan ilçesi Barajyolu Caddesi'nde çıkan kavgada sanıkların, müşteki H.A.H'yi darbettiğini belirtti.

        Sanıkların, müştekiyi sırtından bıçaklayıp ağır yaraladıktan sonra otomobille kaçtıklarını anlatan savcı, K.F, M.A.P. ve B.S'nin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan cezalandırılması yönünde görüş sundu.

        B.S, savunmasında, müştekinin yolda yürürken kendilerine küfrettiğini öne sürerek,"H.A.H. aniden bize saldırdı. Sadece kendimi korumak için onu uzaklaştırmaya çalıştım. Müştekiye bıçakla saldırmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum." dedi.

        Diğer sanıklar da haklarındaki iddiaları reddetti.

        Daha sonra avukatları dinleyen mahkeme heyeti, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 8'er yıl hapse çarptırdığı sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler