Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 1980'li yılların popüler dizisi Alf'in Brian Tanner'ı çocuk yıldız Benji Gregory otomobilinde ölü bulundu! - Magazin haberleri
        1

        1980'li yılların kült komedi dizisi Alf'in çocuk yıldızı Benji Gregory'den acı haber geldi.

        Bir uzaylının tipik bir Amerikan ailesinin evinde yaşadıklarının anlatıldığı kült komedi dizisi 'Alf'te ailenin küçük çocuğu 'Brian Tanner' rolünü canlandıran ve Benji Gregory, ölü olarak bulundu.

        2

        46 yaşındaki eski oyuncu dizinin ardından kariyerine birkaç yıl daha devam etmiş sonrasında ABD Donanması'na katılmıştı.

        Benji Gregory'nin ölüm haberini kız kardeşi Rebecca Pfaffinger duyurdu. Ölüm nedeni ise açıklanmadı.

        3

        Edinilen ilk bilgilere göre; Benji Gregory hayatını, aracının içinde kaybetti. Araçtan çıkamayan köpeği de sıcak çarpmasından dolayı öldü.

        4

        Depresyon ve bipolar bozukluktan mustarip olan eski oyuncu Benji Gregory'nin uykusuzluk sorunu çektiği belirtildi.

        Benji Gregory'nin rol aldığı 'Alf' dizisi 1986'da yayınlanmaya başlamış ve 4 yıl boyunca ekranlarda kalmıştı. Türkiye'de de çok sevilen dizide 'Melmac' gezegeninden gelen bir uzaylının uzay gemisiyle garajlarına çarptığı tipik bir Amerikan ailesinin hayatını değiştirmesi mizahi bir şekilde konu ediliyordu.

        5

        Benji Gregory 'Alf'in yanı sıra; 1980'li yıllarda 'A Takımı', 'Alacakaranlık Kuşağı' ve 'TJ Hooker' gibi dizilerde de rol aldı. Ayrıca 'Jumpin Jack Flash' filminde de oynadı.

        Daha sonra oyunculuğu bırakan Benji Gregory, ABD donanmasına katılarak meteoroloji ve oşinografi alanlarında uzmanlaştı.

        Fotoğraflar: Mega, Depo Photo

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ