Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altındağ Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla getirilen kurbanlık hayvanları sağlık taramasından geçiriyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İlçe Tarım Müdürlüğü, belediye veterinerleri ve zabıta ekipleri, Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı'nda denetim gerçekleştirdi.

        Denetimde kurbanlıkların kulak küpeleri ve evrak kayıtları incelenirken, hayvanların yaşları ve damızlık olup olmadıkları da kontrol edildi.

        Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaptığı açıklamada, alanda kontrollerin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

        Vatandaşların kurban ibadetlerini sorunsuz yerine getirmeleri için her türlü tedbiri almaya dikkat ettiklerini aktaran Tiryaki, şunları kaydetti:

        "Kurban Satış Alanımıza gelen vatandaşlar, buradan gönül rahatlığıyla kurban alışverişi yapabilirler. Ekiplerimiz alanda bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştirdi. Hijyen en hassas olduğumuz nokta. Gereken tüm hijyen tedbirleri alındı. Ekiplerimiz Kurban Bayramı bitene kadar sahada olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler