Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ağustos ayının üçüncü toplantısı yapıldı.

        Belediye Meclis Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantı, Büyükşehir Belediye Meclis Birinci Başkan Vekili Ertan Işık başkanlığında gerçekleşti. Meclise sunulan önergeler, oy birliğiyle kabul edildi.

        Üyelerin gündem dışı söz almasıyla devam eden toplantıda, Yeniden Refah Partisi Grup Başkanvekili Şirin Doğan, Kesikköprü Barajının çevresinin mesire alanı olarak düzenlenerek turizme kazandırılmasına ilişkin önerge veren AK Parti ABB meclis üyesi Hasan Güngör'e teşekkür etti.

        Doğan, şu an atıl ve bakımsız olan alanın düzenlemeler sonrası karavan ve çadır turizmi gibi etkinliklere ilave olarak, piknik alanı olarak da hizmet verebileceğini söyledi.

        AK Parti grubu adına konuşan Fatih Ünal da Bağlum'a üst yol çalışmalarının planlanıp, hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler