Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Yapracık pazar yerinde esnafla bir araya geldi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kerimoğlu, beraberinde Başkan Vekili Özkan Deniz ve Zabıta İşleri Müdürü Zülküf Sancar ile sabahın erken saatlerinde Yapracık pazar yerindeki esnafı ziyaret etti.

        Kerimoğlu ve Başkan Vekili Deniz, tezgahlarına uğrayıp selamlaştıkları esnafla sohbet etti, dile getirilen talep, öneri ve şikayetleri dinledi.

        Esnafla kahvaltı yapan Kerimoğlu ve Deniz, pazar esnafını ilgilendiren konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

        - "Gerekli notlarımızı aldık"

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Kerimoğlu, ziyarette, esnafla beraber kahvaltı yaparak sohbet ettiklerini belirterek, "Onların talep ve isteklerini yerinde dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Bizlerin görevi halkımızın ve esnafımızın yanında olarak onları dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmektir. Tüm esnafımıza güzel sohbetleri için teşekkür ediyorum ve bereketli kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Kahvaltının ardından pazarcı esnafı, ziyaretlerinden ötürü Başkan Yardımcısı Kerimoğlu'na, Başkan Vekili Deniz'e ve Zabıta İşleri Müdürü Sancar'a teşekkürlerini iletti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler