Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut, DEM Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

        Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, belediye meclis üyeleri ile DEM Parti'den istifa ettiğini, bugünden itibaren belediye başkanlığı görevine, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı aldığını bildirdi.

        Karabulut, şunları kaydetti:

        "Bu kararı almamızın en önemli sebebi ise İkiköprü'müzün kalkınması ve huzuru için çıktığımız bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak yerelde etkili hizmet ve beldemizde kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğimize inanıyor olmamızdır. Bu sebeple meclis üyelerimizle beraber istifa ettiğimizi ve yolumuza bağımsız olarak devam edeceğimizi değerli halkımıza ve kamuoyuna saygılarımızla arz ediyorum." ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler