Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler TOGG renkleri neler, hangi renkleri var? Türkiye'nin yerli otomobili TOGG isimleri ve modelleri neler? İşte TOGG özellikleri - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Türkiye'nin akıllı ve elektrikli otomobili Togg modelleri Türkiye'nin güzelliklerinden esinlenen renkleri ile gündeme geldi. "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimli modelleri ve yeni çıkan seriden ilk görselleri haberimizde paylaştık. İşte detaylar...

        2

        CUMHURBAŞKANI ANADOLU KIRMIZISI İLE GELDİ

        Montaj tesisindeki tarihi ana tanıklık eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, seri üretim bandından inen Anadolu olarak isimlendirilen kırmızı renkteki C SUV ile tören alanına geldi.

        3

        Beyaz renkli Pamukkale adlı modelin yanına park ederek Türk bayrağı renklerine atıfta bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sahnede Togg hissedarları karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış öncesi Togg Teknoloji Kampüsü’nü gezdi ve test sürüşü yaptı.

        7

        "PAMUKKALE"

        8

        C-SEDAN VE C-X COUPE'NİN İLK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın twitter paylaşımının hemen ardından Togg da bir mesaj yayınladı. Mesajda ''İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik'' denildi.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ