Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de 12. Bölge UMKE Eğitim ve Uygulama Merkezinde AFAD işbirliğiyle "Yüksekte çalışma ve temel kurtarma eğitimi" düzenlendi.

        İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 12.Bölge UMKE Eğitim ve Uygulama Merkezinin yüksek standartlarda eğitim vermeye devam ettiği belirtildi.

        Hafta boyunca gerçekleştirilen eğitime katılanların AFAD işbirliğiyle profesyonel eğitmenler eşliğinde kritik beceriler kazandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Eğitim kapsamında yüksek riskli alanlarda güvenli çalışma teknikleri ve acil durumlarda etkin kurtarma yöntemleri detaylı bir şekilde ele alındı. Bu eğitimler katılımcıların teorik bilgilerinin yanı sıra pratik uygulamalarla yetkinliklerini de artırmaktadır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler