Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Ekonomi Brawl Stars oynayanlar dikkat! Brawl Stars mega kutular için beklenen açıklama geldi: Mega kutular ne zamana kadar kalacak?
        1

        Oyunseverlerin uzun zamandır beklediği Brawl Stars Mega Kutu ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Daha önce oyundan kaldırılan hediye kutular, Brawl Stars'ın resmi YouTube kanalında paylaşılan bilgilere göre geri dönüyor. Şimdi oyuncular, Mega Kutuların oyunda ne zaman yer alacağını ve ne zamana kadar kalacağını sorguluyor. Peki, Brawl Stars Mega Kutu oyuna geldi mi ve ne kadar süreyle oyunda olacak? İşte bu konuyla ilgili ayrıntılar...

        2

        BRAWL STARS'TA BEKLENEN KUTULAR GELDİ!

        Brawl Stars'ta merakla beklenen mega kutular bugünden itibaren yeniden oyunda kullanıcıların erişimine açıldı. İlk mega kutu oyunculara ücretsiz olarak veriliyor.

        3

        MEGA KUTULAR NE ZAMANA KADAR OYUNDA OLACAK?

        Mega kutular oyunda olduğu süre boyunca kullanıcılar çeşitli hediyeler almaya devam edecek. Kutuların 31 Temmuz'a kadar oyunda kalması bekleniyor.

        4

        BRAWL STARS NEDİR?

        En çok oynanan oyunlar arasında yer alan Brawl Stars, başlamadan önce bir karakter seçmeniz gerekir. Oyunda toplam 44 karakter yer almaktadır. Karakterlerin kendine has yetenekleri ve süper özelliği bulunduğu oyunda karakter türleri şu şekildedir:

        5

        Yakın menzil

        Orta menzil

        Uzun menzil

        Suikastçılar

        Atıcılar

        Destekçiler

        Şifacılar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ